Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 18 » 18 червня 2015 року – 92 роки Службі дільничних інспекторів міліції
16:15
18 червня 2015 року – 92 роки Службі дільничних інспекторів міліції

Сьогодні у Віньковецькому райвідділі міліції відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня дільничного інспектора міліції. Свято розпочав привітальним словом начальник райвідділу міліції Андрій Олексійович Дуранков. Подякував колегам за сумлінну службу, побажав міцного здоров’я, мужності та високих професійних здобутків. Вручив грамоти пенсіонерам ОВС.

Привітати зі святом дільничних інспекторів до райвідділу міліції цього дня завітали представники районної влади – голова Віньковецької районної державної адміністрації Лелюк Віталій Борисович, заступник голови Віньковецької районної ради Троян Олександр Володимирович, голова Віньковецької селищної ради Ананчук Василь Олександрович. Вони вручили Почесні Грамоти і подарунки пенсіонерам, ветеранам та діючим працівникам сектору дільничних інспекторів Віньковецького РВ УМВС.

«Велика вдячність вам – дільничним інспекторам міліції за вашу щоденну роботу на благо мешканців Віньковеччини. Вашу працю часто не помічають, але ми знаємо, що вона надважлива. Особлива подяка ветеранам служби, здобутками яких ми пишаємося», - зазначив голова Віньковецької РДА Віталій Борисович Лелюк.

Вітали у цей день і колишніх працівників органів внутрішніх справ, які пов’язані службою дільничних інспекторів міліції. Керівники відзначили вагомий внесок цих людей у патріотичне виховання молодих міліціонерів на бойових і трудових традиціях органів внутрішніх справ.

Всі запрошені на свято, подякували дільничним інспекторам міліції за добросовісне виконання своїх обов’язків та побажали радості, здоров’я, благополуччя їхнім родинам, мирного неба.

Після урочистостей пенсіонери та ветерани поринули у спогади про минулі міліцейські будні і ще довго не могли розпрощатися.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 471 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz