Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 27

Проблема щодо вживання спиртних напоїв і тютюнових виробів підлітками постійно перебуває у полі зору правоохоронців

Під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Канікули» працівником кримінальної міліції у справах дітей Віньковецького райвідділу міліції разом із працівниками служби у справах дітей та молоді було організовано рейд.

Головна мета – перевірка місць відпочинку молоді, які здійснюють продаж пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а також виявлення фактів реалізації неповнолітнім особам дано ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Admin | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

Закінчились заняття в школах, настали такі довгоочікувані для дітей канікули, коли на кілька місяців можна забути про підручники та домашні завдання, натомість повністю зайнятися прогулянками та різноманітними іграми з однолітками. У минулі роки, в літній період, велика кількість дітей разом з батьками так і окремо відпочивали в санаторіях та таборах відпочинку, а на даний час, в зв’язку зі складним становищем у державі, більшість дітей проводять свій відпочинок і дозвілля граючись біля своїх домівок.

Дорослі не завжди мають можливість контролювати їх поведінку, а тому дітей часто можна бачити біля доріг з інтенсивним рухом, біля зупинок чи стоянок автомобілів. В таких ситуаціях пов ... Читати далі »

Переглядів: 753 | Додав: Admin | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)

Тож, перше місце посіли афери з авто: «Прощавай, автомобіль». Так звані автопідстави ‒ схеми, в яких людина може не лише втратити гроші, а й постраждати сама. У ній беруть участь як мінімум дві людини, але можуть брати і десять. Схема така: коли шахраї вибрали можливу жертву, перебуваючи в автомобілі із заздалегідь підготовленими подряпинами і вм'ятинами, вони акуратно підрізають, або різко гальмують перед жертвою, провокуючи ДТП. Після зіткнення шахраї виставляють себе постраждалими, погрожують жертві і намагаються змусити її прямо на місці заплатити гроші за завдані збитки.

Друге місце ‒ в онлайн шахрайства. Дуже активно розвивається напрямок сучасного шахрайства ‒ афери в мережі. Один із основних спо ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: Admin | Дата: 27.06.2014 | Коментарі (0)



Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz