Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 15 » Актуальні проблеми сьогодення: незаконне заволодіння транспортним засобом
10:30
Актуальні проблеми сьогодення: незаконне заволодіння транспортним засобом

Залишаючи без нагляду у вечірній час свій автотранспорт, який необладнаний сигналізацією, власники тим самим провокують злодіїв на крадіжку. Затримати злодіїв «за гарячим слідом» унеможливлює те, що вони діють швидко і мобільно – зловмисники, як правило, пересуваються на автомобілі та гастролюють із міста до міста (та нерідко, «працюють» і місцеві).

Щоб припинити дані правопорушення, встановити осіб, які займаються злочинним промислом, працівниками поліції проводяться оперативно-розшукові заходи. Правоохоронцями прикладається багато зусиль та часу, щоб повернути автовласникам їх майно, а злочинців притягнути до відповідальності. То ж, попередити злочин набагато простіше аніж його розкрити. І саме тому, громадянам необхідно подбати про безпеку своїх авто та особистих речей і тим самим убезпечити себе від злочинних посягань.

До уваги автовласників! Пам’ятайте, запобігти незаконному заволодінню автомобіля легше, аніж розшукати викрадений транспорт!

Щоб уникнути викрадення автомобіля, не використовуйте для зберігання Вашого автотранспорту в нічний час неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду авто у місцях великого скупчення транспорту (стоянки біля магазинів, торгових центрів, ринків).

Пам’ятайте, що розкриття випадків викрадення автомобілів більшою мірою залежить від автовласників. Адже чим швидше людина звернеться до правоохоронних органів, тим швидше будуть зорієнтовані наряди патрульної служби поліції, а у злочинців буде менше шансів експортувати транспортний засіб за межі міста чи області.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 523 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz