Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2012 » Грудень » 28 » На Хмельниччині розпочалася друга хвиля дорожніх заторів (ФОТО)
00:13
На Хмельниччині розпочалася друга хвиля дорожніх заторів (ФОТО)

Сувора зима зі снігопадами та заметілями все ще не дає перевести дух ані міліції, ані комунальникам Хмельниччини. Снігозбиральна техніка, не витримуючи навантажень, виходить з ладу, на деяких ділянках автомагістралей державного значення тягнуться кілометрові затори. Працівники ДАІ цілодобово патрулюють найбільш проблемні та аварійно-небезпечні відрізки автошляхів


Відзначимо: у ситуації, що склалася не всі проблеми можна «списати» на форс-мажорні обставини та погодні умови. Суттєво ситуацію ускладнює і безвідповідальність самих учасників дорожнього руху.

Відколи в Україні скасували обов‘язкове проходження транспортними засобами техогляду, деякі водії дозволяють собі виїжджати на дорогу на автомобілях, які через свій технічний стан уже самі по собі становлять небезпеку для інших учасників руху. Наприклад, у період ожеледиці та суцільних снігопадів на дорозі зовсім не рідкістю були машини на літній, або ж практично «лисій» резині.


Що це означає, водіям пояснювати не потрібно, а для тих, хто ніколи не сидів за кермом, достатньо сказати, що такий транспортний засіб у критичній ситуації не здатен загальмувати, а будь-який необережний рух кермом для нього означатиме занос.

У пам‘яті хмельничан напевне ще збереглися спогади про дорожньо-транспортну пригоду на початку грудня, у якій загинуло четверо людей, в тому числі і двоє дітей. Однією з багатьох причин аварії також була автомобільна резина, що не відповідала сезону і погоднім умовам.

У ці дні працівники ДАІ пригадали досвід боротьби з негодою минулих років і, виїжджаючи на патрулювання найбільш небезпечних ділянок доріг, запасалися термосами з гарячим чаєм, щоб у разі потреби можна було хоч якось відігріти водіїв, які мерзнуть у кілометрових заторах.

Відзначимо: до комунальників у ці дні була підвищена увага з боку правоохоронців, які чітко слідкували за тим, аби вони належним чином виконували свої обов‘язки та надавали їм усю можливу допомогу.

СЗГ УМВС України
в Хмельницькій області

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 636 | Додав: defaultNick | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz