Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Січень » 11 » На Віньковеччині підведено підсумки роботи поліції за минулий рік
17:55
На Віньковеччині підведено підсумки роботи поліції за минулий рік

11 січня 2016 року відбулося підведення підсумків роботи Віньковецького відділення поліції Дунаєвецького ВП ГУНП в Хмельницькій області за 2015 рік, за участю заступника начальника Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області Мельника С.В., начальника Віньковецького відділу Городоцької місцевої прокуратури Лісового О.І., першого заступника голови Віньковецької районної державної адміністрації Лужняка В.О., голови районної ради Ходюка А.П., голови Віньковецької селищної (сільської ради) Ананчука В.О., голів сільських рад та особового складу Віньковецького відділення поліції.

Із вступним словом виступив заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Мельник Сергій Васильович. Зауваживши, що правоохоронцям необхідно зосередитись не лише на якнайкращому виконанні своїх службових обов‘язків, а, в першу чергу, працювати для людей. Щоб кожен пересічний громадянин знав, що поліція завжди прийде на допомогу, кожне кримінальне правопорушення буде розкрито, а злочинець відповідно до українського законодавства буде покараний.  Сергій Васильович наголосив, що працівникам поліції потрібно максимально приділяти увагу одиноким особам похилого віку, адже відносно них вчиняється найбільша кількість грабежів, крадіжок.

Також мали змогу виступити начальник Віньковецького відділення поліції Дунаєвецького ВП ГУНП в Хмельницькій області Дуранков А.О., заступник начальника Віньковецького ВП Задворний С.В., керівники служб Вознюк Ю.Л., Моспан О.А., які в свою чергу доповіли про результати роботи в 2015 році своїх підлеглих, а також визначили плани роботи та поставили конкретні завдання на подальшу роботу.

  

  

Керівництвом райвідділу було зосереджено увагу на пильності та ефективності патрульних нарядів, співпраці з громадськістю, зниженню рівня злочинності на території району.

На підведенні підсумків роботи було підкреслено, що головний критерій оцінки роботи поліції — рівень безпеки та довіра громадян, що тільки спільні зусилля та підтримка громадськості дозволять правоохоронцям досягти позитивних результатів у роботі. Тільки спільними зусиллями керівництва району, голів сільських рад, поліція буде ефективно служити та захищати.

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 870 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz