Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Липень » 15 » Обережно! Підозрілий предмет!
16:07
Обережно! Підозрілий предмет!

Події, які відбуваються сьогодні на території України, переконливо доводять, що забезпечення безпеки громадян і держави є пріоритетним. Ситуація на території Віньковеччини залишається стабільною, але громадяни та міліція повинні об’єднатися і докласти максимум зусиль для того, щоб і надалі все було спокійно, без проявів сепаратизму, екстремізму чи тероризму. Для якісного забезпечення правопорядку співробітникам правоохоронних органів необхідна допомога і підтримка громадськості.

Громадян повинні насторожити валізи, пакунки, залишені у людних місцях без нагляду, насамперед, якщо від предмета надходить характерне годинникове цокання, чи до нього приєднані нетипові деталі. Коробка з-під цукерок, банка з-під кави, книга, блокнот, якщо від них пахне пальним, гасом, розчинником і їхня маса значно перевищує звичну, можуть нести потенційну загрозу для оточуючих.

Небезпечний предмет зловмисники можуть заховати у смітті, відходах будівельних матеріалів, тимчасових конструкціях та іншому. Зловмисники можуть прикріпити вибуховий пристрій до автомобільного чи залізничного транспортного засобу. Потенційно небезпечним є автомобіль, припаркований у неконтрольованій зоні й залишений на тривалий час без нагляду.

Міліціонери звертаються до громадян із проханням повідомляти про підозрілі предмети, залишені на тривалий час без нагляду, громадян, які викликають підозру, надзвичайні ситуації, транспорт з номерними знаками інших регіонів та інші факти, які можуть дестабілізувати ситуацію в районі та області.

Правоохоронці звертаються до всіх свідомих і небайдужих громадян з проханням повідомляти будь-яку інформацію, що стосується виявлення підозрілих предметів в місцях роботи, проживання чи масового скупчення людей.

Про подібні виявленні факти терміново телефонуйте на номер «102» і повідомте чергового про знайдений предмет, його місцезнаходження. Дочекайтеся співробітників міліції. Не перешкоджайте діям правоохоронців, виконуйте усі їхні команди. Дотримуйте безпечної дистанції від можливого вибухонебезпечного об’єкту.

За кожним зверненням буде проведена ретельна перевірка. Пам’ятаймо: безпека Віньківчан – наша спільна справа!

 

А. Дуранков

начальник Віньковецького райвідділу міліції

підполковник міліції

 

 

Правила поведінки при виявленні підозрілих та вибухових предметів

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz