Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 14 » Телефонні шахраї продовжують свою злочину «діяльність»!
16:05
Телефонні шахраї продовжують свою злочину «діяльність»!

Незважаючи на постійне висвітлення в засобах масової інформації попереджень, прикладів та наслідків злочинної діяльності телефонних шахраїв, громадяни продовжують попадати в тенета їхніх злочинних схем.

Найчастіше громадяни лишаються своїх грошей, довірливо повідомляючи свої паспортні дані та реквізити банківських карток телефонним співрозмовникам, які завжди обіцяють «золоті гори».

Є ще й така модель шахрайства – почувши по телефону, шокуючу історію про те, що близький родич вчинив злочин або став винуватцем ДТП і потребує допомоги, яку відразу пропонує той, хто дзвонить, люди перераховують вражаючі суми невідомо кому.

Радимо, якщо вам телефонують незнайомці, не панікуйте, не впадайте у відчай, не спішіть шукати та позичати гроші – перш за все, зателефонуйте своїм рідним та близьким і дізнайтеся, де вони в даний час знаходяться і чи дійсно потребують допомоги (фінансової). А також, зателефонуйте до поліції за №102 і повідомте про дану подію. 

Поліція вкотре звертається до громадян бути пильними і дотримуватися основного правила: ким би не представлялися незнайомі особи (банківськими працівниками, представниками соціальних служб, різних сервісних фірм, пенсійного фонду, поліції), ні за яких обставин не повідомляйте нікому своїх персональних даних, тим більше банківських даних, які є суто конфіденційними. Працівник банку ніколи не попросить Вас по телефону повідомити йому персональні дані та дані Вашої карти, а тим більше код.

Будьте пильними! Зателефонуйте своїм близьким та рідним, нагадайте і їм про обережне поводження з телефонними незнайомцями.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 427 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz