Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Покрови Пресвятої Богородиці
16:55
Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня Покрови Пресвятої Богородиці

Сьогодні на Віньковеччині відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України та Дня Покрови Пресвятої Богородиці

Рік тому Президент України своїм указом визначив 14 жовтня державним святом – Днем захисника України, саме в цей день, відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці - заступниці Божої Матері над християнами. Традиційно – це також День українського козацтва. Це день вшанування мужності та героїзму захисників свободи та незалежності України.

Урочисті заходи відбулися на площі Слави в смт. Віньківці. Зібралися керівництво районної державної адміністрації, районної ради, представники організації ветеранів, делегації від трудових колективів підприємств, установ та організацій, жителі району. Співробітників міліції забезпечували дотримання громадського порядку, стежили за безпекою громадян, під час проведення урочистостей.

Щирими та теплими словами до учасників свята звернулися керівництво Віньковецького району, побажавши мужнім захисникам України – воїнам та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій, воїнам-добровольцям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою.  

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали своє життя за незалежність України під час виконання обов’язків в зоні проведення антитерористичної операції та мирних жителів, загиблих на Сході України.

Аматори подарували гостям яскраві та барвисті виступи, патріотичного духу додавали пісні про Україну. Учасникам бойових дій Віньковеччини школярі вручили букети квітів.

   

В ході урочистостей відбулася хода до пам’ятника Алеї українських патріотів. Перед пам’ятним знаком Алеї українських патріотів відбулася  молитовна панахида, покладання запалених лампадок та квітів.

    

Після офіційної частини урочистостей відбулося спортивно – патріотичне свято «Козаків» – патріотичне виконання гімну, щирі слова подяки, національні пісні та спортивні змагання від молодого покоління Віньківчан.

   

Порушень громадського порядку чи інших протиправних дій  під час урочистих заході з нагоди Дня захисника України та Дня Покрови Пресвятої Богородиці правоохоронці Віньковеччини не допустили.

 

 

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 457 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz