Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Травень » 8 » Вітання до Дня пам’яті та примирення і 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі
16:40
Вітання до Дня пам’яті та примирення і 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Шановні ветерани!

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 70 річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

Напередодні цієї пам’ятної і святої для всіх нас дати звертаюся до Вас, дорогі ветерани, учасники бойових дій, трудівники тилу, солдатські вдови!

Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Подвиги наших дідів, батьків та матерів сповнені глибоким патріотизмом, і сьогодні надихають молоде покоління плекати любов до рідної землі у своїх серцях. Низький уклін кожному, чиє ім’я викарбувалося на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам’ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через сто, і через століття. Обов’язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою. Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

На превеликий жаль, цю знаменну ювілейну дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків. Військовослужбовці та працівники Збройних Сил України – учасники антитерористичної операції пліч-о-пліч з бійцями Національної гвардії, Державної прикордонної служби, представниками інших силових структур самовіддано виконують конституційний обов’язок, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність в умовах терористичної загрози на сході країни.

І сьогодні, у 70-річчя Перемоги над нацизмом, саме від цих героїчних людей-офіцерів, військовослужбовців за контрактом, бійців, призваних під час мобілізації, залежить доля та майбутнє нашої країни.

Шановні ветерани, дорогі – учасники АТО! Доземний уклін і безмежна вдячність Вам! Бажаю всім мирного неба над головою, злагоди та благополуччя Вам, Вашим рідним та близьким. У ці складні часи ми як ніколи маємо згуртуватися навколо високої мети – жити в незалежній, єдиній, квітучій Україні. І хай незламний дух Великої Перемоги надає нам сил і наснаги!

 

Слава Україні!

Слава її героям-захисникам!

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1623 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz