Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 6 » Вітання з Днем журналіста
10:20
Вітання з Днем журналіста

Сьогодні в Україні відзначається професійне свято працівників засобів масової інформації - День журналіста.

Щиро вітаємо всіх журналістів та колектив районної газети “Сільські новини” з професійним святом — Днем журналіста. Своєю щоденною працею, ви створюєте інтелектуальний простір для розбудови України та громадянського суспільства, розвиваєте глибокий дискурс щодо важливих проблем історії сьогодення та майбутнього країни. У день професійного свята, бажаємо Вам творчих успіхів та сил для пошуку істини, реалізації найсміливіших задумів та планів.

Взаємодія правоохоронних органів зі ЗМІ дозволяє їм у процесі діяльності ефективніше та раціональніше використовувати власні інтелектуальні й матеріальні ресурси, інформувати населення про діяльність міліції, формувати позитивний імідж працівника міліції, правову пропаганду серед населення, роз'яснення законодавства та норм права правоохоронного характеру. До завдань такої взаємодії належить також організація населення на охорону громадського порядку, профілактика і попередження правопорушень, виявлення, розкриття та розслідування злочинів.

Основними формами взаємодії працівників міліції з представниками ЗМІ є надання журналістам інформації про діяльність міліції, акредитація журналістів при ОВС, укладання творчих договорів про співпрацю, спільне планування виступів в ЗМІ, проведення спільних благодійних акцій, проведення "прямих ліній", та "круглих столів", організація роботи телефонів довіри.

Головним джерелом інформування населення про міліцію є ЗМІ. Тому дякуємо за плідну співпрацю!

 

З повагою, колектив Віньковецького райвідділу міліції!

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 396 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz