Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 18 » Вітання з нагоди професійного свята - Дня дільничного інспектора міліції!
16:02
Вітання з нагоди професійного свята - Дня дільничного інспектора міліції!

Шановні працівники служби дільничних інспекторів міліції! Прийміть щирі привітання з нагоди професійного свята!

Служба дільничних інспекторів міліції – одна з найважливіших в системі МВС. Саме вони, «народні» міліціонери, щодня спілкуються з громадянами, першими виїздять на місця скоєння злочину та намагаються попереджувати вчинення громадянами правопорушень.

Цього року дільничні інспектори міліції відзначають 92-гу річницю з дня заснування служби.

Шановні правоохоронці, ви присвятили своє життя благородній та відповідальній справі захисту життя, честі та гідності наших громадян та суспільних інтересів. Важко уявити життя наших краян без вашої повсякденної копіткої праці. Саме до вас люди найперше звертаються за захистом своїх особистих прав. Попри всі труднощі ви ефективно виконуєте покладені на вас обов’язки.

Кожен дільничний інспектор міліції є часткою великого колективу, завдання якого полягає в тому, щоб підтримувати правопорядок на території усього району, окремого будинку та знайти підхід до кожної людини.

Нажаль склався стійкий стереотип: коли міліція – отже, щось сталося, значить зле щось, недобре. Адже вона – не благодійний фонд. ЇЇ справа – злодіїв ловити, грабіжників, хуліганів. Принаймні так вважають більшість людей… Мало хто з громадян може сподіватися на те, що з добром, благородними намірами постукає у двері, за якими причаїлося лихо людина в міліцейських погонах.

Але попри усе, у своїй повсякденній діяльності, дільничний, завжди та в усьому, розраховує на допомогу, підтримку та довіру населення, голів сільських рад, педагогічних колективів шкіл. Взаємна довіра - звідси і позитивні результати роботи.

Робота сектора дільничних інспекторів міліції потребує постійного перебування серед людей, щирої зацікавленості їхніми справами, допомоги громадянам, відчуття себе у вирі великих і малих подій, що трапляються на дільниці.

На сьогоднішній день штатну чисельність дільничних інспекторів міліції у Віньковецькому райвідділі міліції УМВС України в Хмельницькій області складають 3 старших дільничних інспектора міліції, 6 дільничних інспекторів міліції, 1 помічник дільничного інспектора міліції, 37 громадських помічників дільничного інспектора міліції, які щоденно несуть службу в сільській місцевості. Керує сектором дільничних інспекторів міліції старший лейтенант міліції Олександр Моспан.

Жити для людей, працювати для людей – цього вимагає професія дільничного інспектора міліції. Тому він завжди першим приходить на допомогу тим хто її потребує.

У день професійного свята бажаємо Вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення.

Бажаємо Вам, шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ і вашим близьким, доброго здоров’я, родинного щастя і добробуту, поваги від людей, наснаги у вашій нелегкій, але такій потрібній праці.

Щасливої служби вам, правоохоронці ДІМ!

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 796 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz