Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Червень » 22 » Зброю – під замок
17:35
Зброю – під замок

Останнім часом набули поширення факти викрадення та втрати зареєстрованої вогнепальної зброї, що перебуває у власності громадян. Тому, звертаюсь до власників зареєстрованої зброї про неухильне дотримання правил зберігання, перевезення, використання вогнепальної зброї. 

Витяг з Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної і холодної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та зазначених патронів, а також боєприпасів до зброї та вибухових матеріалів.

12.12. Зброя, бойові припаси до неї, пристрої та зазначені патрони, що належать громадянам, мають зберігатися в металевих ящиках, сейфах, спеціально виготовлених для зберігання зброї. При цьому зброя, пристрої мають бути в розрядженому стані.

12.13. Під час перенесення або перевезення вогнепальна  зброя має бути у розрядженому стані та знаходитися в спеціальному чохлі. Під час перенесення або перевезення вогнепальної, пневматичної та холодної зброї, боєприпасів до неї, пристроїв та зазначених патронів власник зобов'язаний мати при собі дозвіл органу внутрішніх справ на право зберігання та носіння такої зброї.

За порушення власниками правил зберігання, перевезення, використання зброї та боєприпасів передбачена адміністративна відповідальність (Ст. ст.. 174, 190, 191, 192, 195-2  КУпАП).

За систематичні порушення громадського порядку, зловживання алкоголем та вчинення насильства в сім’ї, що підтверджується документально або пред’явлення такій особі обвинувачення у вчиненні злочину, дозвіл на зброю анулюється в примусовому порядку.

Шановні власники зброї! Суворо дотримуйтесь правил поводження зі зброєю, не допускайте скоєння нещасних випадків із застосуванням вогнепальної зброї.

Зброя жартів не любить, помилок не пробачає!

 

 

О. Чумаченко

інспектор дозвільної системи

капітан міліції                                                                       

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 417 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz