Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 21 » Злагоджені дії правоохоронців, взаєморозуміння і відповідальність громадян є запорукою безпеки та правопорядку
12:15
Злагоджені дії правоохоронців, взаєморозуміння і відповідальність громадян є запорукою безпеки та правопорядку

Крадіжки з домоволодінь, в більшості випадків, здійснюються серед білого дня, в той час, коли всі на роботі або пораються по домогосподарству. А в святкові дні – у вечірні часи, коли люди йдуть в гості або ж їдуть на відпочинок. Досвідченому злочинцю визначити відсутність господарів вдома не є складним. Злодії проникають до помешкань через вікна, шляхом пошкодження пластика чи розбиття скла, або пошкодження замків вхідних дверей.

Правоохоронці постійно здійснюють відпрацювання, щодо викриття злочинних дій та все ж допомога громадян-очевидців злочину та співучасть – є суттєвими у профілактиці, встановленню та затриманню осіб, що мають злочинні наміри. Завдяки обачності, обережності та небайдужості населення, є перспектива не допускати скоєння крадіжок та інших злочинних посягань на чуже майно. Нехтування елементарними правилами безпеки – зловмисникам лише на руку.

Незаконні заволодіння автотранспорту, крадіжки цінних речей із автомобілів, залишених власниками навіть на короткий час, на сьогодні є також актуальними. Радимо громадянам, не залишати в авто верхній одяг, сумки, техніку, телефони, так як злочинці діють швидко і мобільно – секунди на розбиття скла в дверцятах авто, а з місця злочину від’їжджають на своєму транспорті.

Шановні громадяни, акцентуємо вашу увагу на те, що крадіжки з домогосподарств і з автомобілів, а також викрадення велосипедів і мопедів є одними із поширених видів злочинів, а байдужість громадян та нехтування елементарними правилами безпеки, на руку злодіям.

Крім цього, правоохоронці звертають Вашу увагу на правдивість звернення щодо викрадення мобільних телефонів. Досить багато громадян, звертаючись за допомогою до поліції, дають неправдиві покази стосовно таких видів злочинів. Як потім виявляється, втрачають мобільні телефони з власної необережності і легковажності і цим самим вводять в оману правоохоронців.

Якщо Ви стали очевидцем правопорушення, не зволікайте і негайно реагуйте та повідомляйте працівників поліції, зателефонувавши до чергової частини поліції за номером «102».

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 547 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz