Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 27 » Безпека дітей – справа загальна
15:20
Безпека дітей – справа загальна

Проблема щодо вживання спиртних напоїв і тютюнових виробів підлітками постійно перебуває у полі зору правоохоронців

Під час проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Канікули» працівником кримінальної міліції у справах дітей Віньковецького райвідділу міліції разом із працівниками служби у справах дітей та молоді було організовано рейд.

Головна мета – перевірка місць відпочинку молоді, які здійснюють продаж пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а також виявлення фактів реалізації неповнолітнім особам даної продукції. Окрім того, звертали увагу на перебування у розважальних закладах неповнолітніх осіб після 22:00 без супроводу дорослих.

У результаті проведеного рейду було зафіксовано факт продажу неповнолітній особі алкогольних напоїв у одному із магазинів с. Ломачинці Віньковецького району. Як наслідок – на власника магазину було складено адміністративний протокол за ч. 2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП, який направлено на розгляд адміністративної комісії Говірської сільської ради.

«Не зважаючи на заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, продавці окремих торгівельних закладів, зовсім не цікавлячись віком покупців, спокійно реалізовували їм цигарки, пиво і навіть горілку»

Міліція звертається із проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям. Адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління. Продаючи спиртне та цигарки дітям задумайтесь, що хтось може запропонувати закурити чи випити й Вашій дитині. І ніхто не може сказати, що після цього може статися. 

 

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 546 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz