Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 16 » Біда не в «порчі», а в нашій довірливості
12:15
Біда не в «порчі», а в нашій довірливості

Схеми шахрайок доволі прості та, як виявляється, дуже дієві. Тому будьте більш уважні. Не довіряйте тому, що кажуть вам сторонні люди. Що б вам не пропонували,  не піддавайтесь на будь-які пропозиції. Пильнуйте, щоб не стати здобиччю зловмисників. Не робіть необдуманих вчинків!

Також пам’ятайте, що циганський гіпноз – не вигадка, він реально існує. Деякі його особливості вже розкриті фахівцями, але багато чого до цих пір незрозуміло. Ясно, що спочатку створюється режим перевантаження свідомості. Своєрідна одяг, велика кількість дрібних рухів, величезний обсяг інформації: «переповити дитину», «псування», «не буду гадати», плюс віра, що ці люди можуть передбачати майбутнє – все це обрушується на людину в лічені хвилини. Його увага розсіюється, розумові процеси сповільнюються, воля паралізується. Але оскільки в мові циганки зустрічаються значущі слова: «у житті негаразд», «люди заздрять», «порчу зніму» – людина напружується все більше, щоб зрозуміти і запам'ятати те, що йому кажуть, в результаті все глибше занурюється в гіпнотичний стан.

Застосовують циганки і контакт очей: якщо довго дивитися на блискучий предмет, який рухається за принципом маятника, то швидко виникає сонливість. А далі гіпнотизер може давати будь-яку команду, і людина її буде виконувати: наприклад, віддати всі свої заощадження. Після цього циганка дає установку на забування. Якщо ви прийдете в себе трохи раніше, почнуться залякування: «зроблю тобі на смерть», «прокляну», «наведу порчу». Людину, щойно побував у гіпнотичному стані, ці слова просто паралізують.

Як цьому протистояти?

1. Головне – не вступати ні в які контакти з ворожками: не відкривати їм двері, не відповідати на запитання. На вулиці вони чіпляються не до всіх, а тільки до жінок з стомленим, відчуженим або мрійливим виразом обличчя. Таку даму загіпнотизувати нічого не варто – вона вже в напівсні.

2. Якщо не вдалося відв'язатися, приголомшити циганку несподіваним або абсурдним питанням: «А хочеш я сама тобі поворожу? Чоловік-то твій змінює тобі зараз »,« Ти навіщо мою собаку за хвіст вкусила? »У вас є частка секунди, щоб ретируватися, поки вона буде міркувати.

3. Вас оточила юрба циганок, і все щось говорять, доторкаються до вас? Кричіть, кличте на допомогу. Вони не люблять шуму і швидше за все швидко відстануть.

4. Не бійтеся проклять. Всі ці загрози «навести порчу», «зробити на смерть» – тільки слова. Цигани вірять в силу слова і знають, що це – гріх. Тому навряд чи будуть застосовувати якісь магічні обряди проти звичайного перехожого, якщо він, звичайно, не розсердить її до межі.

5. Не будьте самовпевнений: «Мене неможливо загіпнотизувати». Циганський гіпноз відпрацьовувався століттями, ці здібності передаються з покоління в покоління. Так краще не ризикувати і обходити ворожок стороною.

Шановні громадяни, якщо Ви стали свідком кримінального правопорушення або маєте інформацію про осіб, що скоїли  подібні злочини, прохання повідомити працівників міліції за тел. «102». Ваша інформація допоможе правоохоронцям  розшукати правопорушників, тим самим убезпечить інших громадян від посягань злочинців.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 481 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz