Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 29 » До поліції – на екскурсію
13:39
До поліції – на екскурсію

Сьогодні у Віньковецькому відділенні поліції побували незвичайні гості – учні Віньковецького навчально-виховного комплексу на чолі із заступником директора з виховної роботи Любов’ю Миколаївною Побережною. На щастя, діти навідалися до поліції з доброго приводу – на екскурсію.

Головна мета поліцейських – дати можливість зрозуміти і роз’яснити дітям, що поліція не караючий орган, а правозахисний. Поліція - це в першу чергу надійний охоронець, котрий при виникненні небезпеки завжди готовий захистити від злочинних проявів.

Розпочалася екскурсія з основної частини підрозділу – чергової частини. Старший інспектор превентивної діяльності лейтенант поліції Вох В.Г. ознайомив учнів з роботою чергової частини, показав камери тимчасового утримання правопорушників, познайомив школярів з роботою поліцейських. 

 

Також дітям показали майданчик, де стоять автомобілі після аварій. Роз’яснили, що може трапитись, якщо порушувати правила дорожнього руху.

Продовжилася екскурсія у спортивному залі відділення поліції, де працівники підтримують свій фізичний стан, проводять тренування.

Розповіли учням, що зброя потребує обережного до себе ставлення, а тому уважність та знання мають бути притаманні людині, що тримає в руках небезпечний предмет. 

Подібні зустрічі націлені на підвищення рівня довіри з боку підростаючого покоління, розвивають почуття особистої відповідальності. Таке невимушене спілкування однозначно відкладе позитивний відбиток на поведінці та світогляді сьогоднішніх гостей, а можливо, хтось із них з часом обере для себе професію правоохоронця.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 572 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz