Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 18 » До уваги власників зброї!
16:28
До уваги власників зброї!

Мисливська, вогнепальна (газова) зброя повинна зберігатися за місцем постійного проживання у металевому сейфі (ящику) спеціально виготовленому для зберігання зброї, що закривається внутрішнім замком. Сейф (ящик) для зберігання зброї повинен бути прикріплений до підлоги або стінки. При цьому зброя має бути у розрядженому стані.

 Ключі від сейфа зберігаються особисто у власника зброї, або в надійному місці, виключаючи доступ до зброї будь-яких сторонніх осіб, у тому числі близьких родичів.

 Співробітники міліції мають право проводити перевірку стану зберігання зброї з 07.00 до 22.00 годин. За допущені порушення правил дозвільної системи зброя може бути вилучена згідно діючого законодавства.

 В разі втрати або викрадення зброї, а також при зміні місця проживання, власник зброї повинен відразу сповістити про це до міліції де на обліку знаходиться зброя .

 Власник зброї повинен попередити своїх родичів, що у разі його смерті, зброю необхідно протягом п'ятиденного терміну здати до міліції на тимчасове зберігання до вирішення питання щодо спадкування майна.

Дозвіл на зберігання зброї видається терміном на 3 роки, перереєстрацію зброї повинно проходити за місяць до закінчення встановленого строку перереєстрації.

 Під час перенесення або перевезення вогнепальна зброя має бути у розрядженому стані (для напівавтоматичної зброї відсутність патрона в патроннику). У всіх випадках під час перенесення або перевезення зброї, боєприпасів до неї, власник зобов'язаний мати при собі дозвіл органу внутрішніх справ на право зберігання зброї.

Шановні мисливці та власники зброї!

Суворо дотримуйтесь правил поводження зі зброєю вдома та на полюванні, не допускайте скоєння нещасних випадків з застосуванням вогнепальної зброї.

За довідками можна звернутися у Віньковецький райвідділ міліції до сектору дозвільної системи за адресою: смт. Віньківці, вул. Заславська, 15 або за телефоном: «102» або 2-13-28.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 642 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz