Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Липень » 2 » Головних підозрюваних затримано
15:42
Головних підозрюваних затримано

Працівниками Віньковецького райвідділу затримано зловмисників, котрі спричинили тяжкі тілесні ушкодження місцевому жителю.

Досить часто у Віньковецькому райвідділі міліції реєструються повідомлення від громадян про спричинення тілесних ушкоджень, які трапляються то через довготривалі неприязні відносини, то під час розпиття алкоголю, бувають сімейні конфлікти.

Так, цього разу стався прикрий випадок, коли жителю с. Подолянське було спричинено тяжкі тілесні ушкодження.

29 – річна жителька с. Подолянське вирішила помститися своєму знайомому з яким раніше мала особисті неприязні стосунки. Вона домовилась про спільне вчинення кримінального правопорушення із своїм співмешканцем та знайомим, вступивши з останніми у попередню змову.

У день вчинення злочину жінка, спільно із своїми товаришами взявши із собою підготовленні для заподіяння тілесних ушкоджень дерев’яні та металеву палиці прибули за адресою де проживає потерпілий, де реалізовуючи свій злочинний умисел на заподіяння тілесних ушкоджень з дерев’яними та металевою палицями у руках, підійшли до вхідних дверей квартири. Після того як місцевий житель відчинив вхідні двері квартири та вийшов на коридор, жінка, несподівано для нього, дерев’яною палицею, нанесла один удар в область голови, від якого чоловік втратив рівновагу та присів.

Намагаючись уникнути конфлікту потерпілий, після отримання удару зайшов у приміщення квартири, а жінка, разом із товаришами прослідували за ним, де разом умисно продовжили наносити удари палицями  в область голови, тулуба, верхніх та нижніх кінцівок.

Сусіди почули з квартири крики та звуки бійки і повідомили про це матір потерпілого. Жінка, яка прибігла на місце події, застала там лише закривавленого сина та негайно викликала «швидку» і працівників міліції.

В результаті вказаних умисних, протиправних дій група злочинців спричинили жителю с. Подолянське тілесні ушкодження у вигляді політравми, множинних переломів ребер, двобічного пневматорексу, відкритого перелому нижньої правої гомілки, закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку 1-2 ступеня, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

Жінку та одного із її напарників працівники міліції затримали за «гарячими слідами» та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Наразі судом їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Ще один підозрюваний кілька днів переховувався, але правоохоронцям вдалося встановити його місце перебування.

Як повідомив заступник начальника Віньковецького РВ УМВС — начальник слідчого відділу Олександр Пустовий, зловмисникам інкримінується скоєння правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

 

 

Н. Пазюк,

інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 510 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz