Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 24 » "Любовний трикутник" призвів до вчинення злочинів
16:12
"Любовний трикутник" призвів до вчинення злочинів

За вчинення двох крадіжок доведеться відповідати перед законом 29-річній жительці смт. Віньківці. Раніше жінка не притягувалася до кримінальної відповідальності. Каже, що на злочинний шлях її штовхнула зрада чоловіка.

Почалася вся історія з того, що підозрювана сама зателефонувала до Віньковецького райвідділу міліції і попросила правоохоронців приїхати і розібратися в «любовному трикутнику», адже запідозрила чоловіка у зраді. З конкуренткою намагалася з’ясувати стосунки самотужки, але окрім взаємних образ і простягання рук ні до чого доброго це не призвело.

У райвідділі з жінками провели профілактичну бесіду, склали на них адмінпротоколи  та відпустили.

Прямо з відділку нещодавні конкурентки разом пішли до найближчого кафе, де розпили не одну «мирову» чарку. Але, очевидно, ображена дружина все-таки тримала образу на суперницю, тому, коли та дійшла до певної кондиції, непомітно викрала у неї мобільний телефон. Згодом вона пояснювала, що зробила це для того, щоб хоч якось помститися коханці благовірного.

Та після цього жінку, як то кажуть, «понесло» — разом зі своїм знайомим вона скоїла ще одну крадіжку. Близько одинадцятої години вечора проникла в гараж, який належить 76-річному місцевому жителю, звідки викрала 400 гривень, банківські картки та ще деякі цінні речі.

Після отримання повідомлення про злочини оперативники Віньковецького РВ УМВС встановили особу зловмисниці. Викрадені речі — вилучили. Жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Слідчим відділом Віньковецького РВ завершено досудове розслідування по даних фактах. Матеріали кримінального провадження передано до Віньковецького районного суду, для визначення міри покарання.

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 764 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz