Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2013 » Квітень » 25 » МІСЯЧНИК ДОБРОВІЛЬНОЇ ЗДАЧІ ЗБРОЇ
16:25
МІСЯЧНИК ДОБРОВІЛЬНОЇ ЗДАЧІ ЗБРОЇ
       з 1 по 31 травня – проводиться місячник добровільної здачі зброї та боєприпасів


На території нашої держави збільшилась кількість кримінальних правопорушень із застосуванням зброї та вибухівки, це пов’язано з тим, що велика кількість незареєстрованої вогнепальної зброї та вибухових речовин знаходиться у громадян. Турбує те, що дана зброя неналежно зберігається, до неї має доступ не тільки господар, а й члени його сім
ї, в тому числі й діти, що не рідко призводить до трагічних наслідків.

Під час проведення сільськогосподарських робіт на присадибних ділянках як дорослі, так і діти часто натрапляють на зброю та інші вибухонебезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни, непередбачлива зацікавленість, яка полягає у спробі розібрати чи демонтувати той чи інший предмет обертається лихом.

При нагоді хотілось би звернутись до вчителів та батьків із проханням застерегти і роз’яснити дітям міри елементарної безпеки при поводженні з незнайомими предметами.

А тому з 1 по 3
1 травня 2013 року проводиться місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухівки.

Даний захід проводиться з метою захисту громадян від злочинних посягань із застосуванням зброї, попередження крадіжок вогнепальної зброї, та обліку незареєстрованої зброї, наведення відповідного порядку по забезпеченню надійного її зберігання, реєстрації тих видів зброї, яка за технічним станом придатна до використання, але на яку немає відповідних документів.

Під час проведення місячника добровільної здачі зброї, особи, які добровільно здали зброю, мають право після проведення перевірки і належного оформлення зареєструвати дану зброю на себе.


Особа, яка добровільно здала зброю, боєприпаси чи вибухівку звільняється від кримінальної чи адміністративної відповідальності.

В звязку з цим звертаюсь до всіх громадян з проханням здати зброю, боєприпаси, що знаходяться в незаконному обігу у Віньковецький районний відділ міліції.

У кожному конкретному випадку з цих питань можна звернутись у районний відділ міліції за телефонами 2-12-50, 2-13-29 або 102.


Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 759 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz