Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 25 » На території Віньковеччини менш як за одну годину зафіксовано два випадки шахрайства
10:34
На території Віньковеччини менш як за одну годину зафіксовано два випадки шахрайства

На цьому тижні працівниками міліції зафіксовано два факти телефонних дзвінків від шахраїв і у нашому районі. Але попри все, громадяни виявилися на крок попереду злочинців. Для того щоб зберегти свої заощадження та не дати збагатитися шахраям, свідомі жителі Віньковеччини повідомили працівників міліції по лінії «102» про дані факти.

У першому випадку до жителя одного із сіл району на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником міліції із м.Київ та повідомив чоловікові, що його син потрапив у дорожньо – транспортну пригоду, і тому потрібно перерахувати 20 тисяч гривень щоб уникнути покарання. Проте, як виявилося, син даного чоловіка уже кілька років знаходиться за кордоном. Тому шахраєві не вдалося довести до кінця свої злочинні наміри.

У другому випадку, житель Віньковеччини розмістив оголошення на сайті «OLX» про продаж свого планшету, і до нього зателефонувала невідома особа, яка повідомила що хоче придбати даний товар. Навіть не поцікавившись станом товару, покупець одразу запитав номер банківської картки та її пін-код, на яку можна перерахувати гроші, чим і викликав підозру у нашого продавця. Хлопець знав, що для переказу грошей в більшості банків України досить знати тільки ПІБ та номер картки, а пін-код є персональним, тому повідомляти його нікому не можна. Це прямий шлях до втрати коштів на карті.

Пам’ятайте, тільки разом з Вами, за умови своєчасного звернення до міліції, ми зможемо припинити злочинну діяльність шахраїв, які ошукують громадян й легко входять у довіру навіть до найобачніших людей.

У разі виявлення шахрайства терміново звертайтеся до міліції за адресою: смт. Віньківці, вул. Заславська, 15,  або за тел.: 102, 2-13-29.

 

Н. Балан

Інспектор слідчого відділу Віньковецького РВ УМВС

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 474 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz