Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Січень » 8 » Операція “Зброя та вибухівка”
11:06
Операція “Зброя та вибухівка”

В період з 28 грудня 2015 року по 31 січня 2016 року Віньковецьким відділенням поліції проводиться операція “Зброя та вибухівка”.

Нагадуємо, що згідно зі статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без правових підстав, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7-ми років. А носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк до 3-х років.

Попереджаємо! У разі виявлення працівниками поліції зброї, яка незаконно зберігається, правопорушники будуть притягуватися  до адміністративної відповідальності за статтями КУпАП:

Стаття 190 Порушення громадянами порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї» тягне за собою накладення штрафу від семи до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією зброї або без такої.

Стаття 191 Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і бойових припасів» тягне за собою накладення штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із оплатним вилученням зброї і бойових припасів або без такого.

Стаття 192 Порушення громадянами строків реєстрації (перереєстрації) нагородної вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік» тягне за собою попередження або накладення штрафу від п’яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці вкотре наголошують, що добровільна здача зброї звільняє громадян від кримінального покарання. Якщо громадянин у вказаний термін здав до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість, після оформлення відповідних документів, зареєструвати її в особисту власність.

Шановні громадяни, з питань здачі зброї, вибухівки та спеціальних засобів звертайтесь до Віньковецького відділення поліції Дунаєвецького ВП ГУНП в Хмельницькій області за адресою: смт. Віньківці вул. Заславська, 15, або телефонуйте за номером 102.

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 678 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz