Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 24 » По «гарячих слідах» розкрито крадіжку велосипедів
18:25
По «гарячих слідах» розкрито крадіжку велосипедів

Завдяки швидкому реагуванню правоохоронців на повідомлення про вчинення злочину, викрадені велосипеди знайдено, а зловмисник, що скоїв злочин – був затриманий та доставлений до райвідділу міліції.

До райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася 27-річна жителька с. Слобідка Охрімовецька Віньковецького району, та повідомила що із її домогосподарства невідома особа викрала три велосипеди марки «Тиса», «Десна» та дитячий велосипед «Барбі».

Отримавши повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення, на місце події негайно виїхала слідчо – оперативна група Віньковецького райвідділу міліції. Не гаючи ані хвилини, працівники міліції розпочали пошуки транспортних засобів. Було проведено подвірний обхід домогосподарств, відвідано всіх раніше судимих осіб, які проживають на території сільської ради.

В ході спілкування з місцевими жителями було встановлено, що не так давно до села на тимчасове проживання прибув житель Летичівського району. Тому працівники міліції вирішили перевірити даного громадянина. При безпосередній розмові з чоловіком, він вів себе підозріло, значно нервував, тому був запідозрений у вчинені крадіжки. Як виявилося, при перевірці адреси його тимчасового проживання, у сараї домогосподарства було виявлено викрадені велосипеди, які гр. А. напередодні викрав з домогосподарства заявниці.

Як пояснив міліціонерам 24-річний злочинець, він в нічний час повертався додому із сільського клубу. Та поблизу с. Слобідка Охрімовецька у його автомобілі закінчилося паливо, та він вирішив піти в село шукати бензин. Пройшовши по вулиці він запримітив на одному із домогосподарств мотоблок, в якому виявилася дизельне топливо, тому він заглянув у сарай щоб знайти бензин, та виявив там три велосипеди, які вирішив викрасти. По одному велосипеду вивіз на дорогу, та перевіз до свого автомобіля. Відкривши багажник свого автомобіля, у себе ж в багажнику знайшов бензин, та помістив викрадені велосипеди у автомобіль, і поїхав додому в с. Охрімівці, приїхавши вигрузив їх у свій сарай.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням у приміщення), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі нас трок від трьох до шести років.

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 550 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz