Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 29 » Поліція застерігає від святкових правопорушень
09:58
Поліція застерігає від святкових правопорушень

На території району розпочалася оперативно – профілактична операція «Піротехніка», спрямована на недопущення надходження в продаж несертифікованної піротехнічної продукції (феєрверки, петарди, ракети та інші піротехнічні пристрої).

Працівники поліції застерігають громадян від придбання несертифікованної піротехнічної продукції, яка продається в невстановлених місцях, без відповідних документів і несе в собі небезпеку. Згідно чинного законодавства піротехнічні засоби мають продаватися лише у магазинах за наявності ліцензії на право торгівлі даними засобами.

На ринках реалізація цієї продукції категорично заборонена!

Недобросовісним продавцям піротехніки за порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів передбачена адміністративна відповідальність, зокрема штраф від 595 гривень до 1020 гривень, за повторність порушення – від 1020 до 1700 гривень, крім цього продукція підлягає конфіскації.

Шановні громадяни! Щоб запобігти неприємним наслідкам при використанні піротехніки, працівники Віньковецького відділення поліції просять дотримуватися наступних правил:

  1. Купувати піротехнічні вироби необхідно тільки в магазинах, що мають для цього спеціальні дозвільні документи;
  2. Вимагайте у продавця сертифікат якості та детальну інструкцію. Обов'язково ознайомтеся з інструкцією, вона повинна бути на кожному виробі. Якщо немає інформації щодо використання – то виріб є несертифікованим і користуватися ним небезпечно;
  3. Перевірте термін зберігання виробу. Обов'язково подивіться, чи не пошкоджена упаковка;
  4. Використання піротехніки заборонено в приміщеннях, на дахах будинків, балконах, лоджіях і виступаючих частинах фасадів будинків;
  5. Піротехніку не можна зберігати біля приладів опалення (батарей, газових, електричних плит), не варто носити вогненебезпечні вироби у кишенях;
  6. Ні в якому разі не допускайте, щоб піротехніка (навіть петарди і хлопавки) опинилися в руках дітей;
  7. Не спрямовуйте піротехнічні засоби на людей і тварин, а також не використовуйте їх у людних місцях.

Пам’ятайте, що горючі речовини та порох, які входять до складу піротехнічних засобів, дуже небезпечні. При необережному поводженні або неправильному зберіганні, вони легко розгоряються.

Тож, подбаємо разом про приємне проведення свят, без вибухів. І все ж таки свято наближається. Бажаємо вам веселих свят та незабутніх вражень у 2016 році!

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 472 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz