Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 25 » Правоохоронці будуть забезпечувати правопорядок на позачергових виборах народних депутатів України
15:17
Правоохоронці будуть забезпечувати правопорядок на позачергових виборах народних депутатів України

28 серпня 2014 року в Україні стартувала передвиборна кампанія, а 26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України.

Вибори повинні засвідчити волю народу і проводитися в рамках закону. На жаль, нерідко політичні сили намагаються народну волю викривити на свою користь і вдаються до грубих порушень виборчого законодавства. 

Щоб привертати увагу виборців представники кандидатів у народні депутати України розпочали агітаційну програму, роздають листівки, газети, різноманітну символіку партій. Щоб набрати більшість голосів від виборців представники від кандидатів будуть ходити по домівках закликаючи громадян віддати свій голос саме за їх обранця. Тому потрібно бути особливо уважними до незнайомців. Бо саме в цей період  не гають часу шахраї та злодії.

З метою недопущення правопорушень в цей період працівники Віньковецького райвідділу міліції радять бути обережними та уважними. Коли до вас приходять з проханням підтримати того чи іншого кандидата і зазначити на папері свої паспортні дані, знайте, що відповідно до статті 32 Конституції України, - «Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини». Зазвичай злочинці спочатку збирають інформацію про власника помешкання: достаток, майно, зайнятість,та невдовзі здійснюють свої злочинні наміри.

Щоб не стати їх жертвою, запам’ятаєте найпростіші правила: у жодному випадку не впускайте в своє житло незнайомих осіб і ні за що не встановлюйте з ними контакт. А охочим до збагачення за чужий рахунок нагадуємо, що ст.185 Кримінального кодексу України передбачає кримінальну відповідальність за вчинення крадіжки. Зокрема, крадіжка, поєднана з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Існує також передвиборчий підкуп. Та ні для кого не секрет, що це стало нормою життя для Українського суспільства. Завдання міліції України – покласти край безвідповідальній діяльності осіб, для яких підкуп виборців – звичайна справа... Відповідати за підкуп повинні не тільки ті, хто пропонує, але й ті – хто погоджується. Якщо виборець погодиться віддати свій голос в обмін на грошові чи матеріальні вигоди він повинен нести відповідальність.

Однак, хочеться вірити у те, що громадяни не піддадуться впливу пройдисвітів. Адже сьогодні українцям не допоможе ніхто, окрім них самих.

Працівники Віньковецького райвідділу міліції будуть забезпечувати охорону громадського порядку та безпеки громадян у період підготовки і проведення позачергових виборів народних депутатів України.

В разі якщо вам відома будь – яка інформація про порушенням виборчого законодавства, невідкладно інформуйте правоохоронні органи за тел. «102» або 2-13-28, аби працівники міліції вжили негайних заходів реагування та провели ретельну перевірку у межах своєї компетенції.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 441 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz