Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 5 » Пропонуємо добровільно здати зброю !
17:08
Пропонуємо добровільно здати зброю !
           

         Незареєстрована  зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасливих випадків, які трапляються з громадянами та їх неповнолітніми дітьми. Недарма народна мудрість говорить: один раз на рік і палиця стріляє. 

            Щоб уникнути таких ситуацій, у Міністерстві внутрішніх справ України щороку проводяться загальнодержавні заходи щодо добровільної здачі населенням незареєстрованої мисливської, вогнепальної, холодної, газової зброї, боєприпасів, вибухівки та спецзасобів, в тому числі неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб. 

           Відповідальність за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачена статтею 263 Кримінального кодексу України.

           Відповідно до чинного кримінального законодавства України, особа звільняється від кримінальної та адміністративної відповідальності, якщо вона добровільно здала органам державної влади  зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої (частина 3 стаття 263 Кримінального кодексу України). В разі добровільної здачі зброї Ви маєте можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність та використовувати її на законних підставах.

          Як Вам відомо, з окремих підрозділів внутрішніх справ України невідомими особами було викрадено величезну кількість табельної вогнепальної зброї і боєприпасів. Більша кількість зброї на сьогодні знаходиться на руках в громадян, які далеко не з добрих намірів утримують її, та можуть використати зброю проти мирних громадян України. Ми повинні зробити все для того, щоб вона якомога швидше повернулася до місця свого зберігання.

          Закликаємо мешканців Віньковецького району бути законослухняними та свідомими громадянами, адже вогнепальна зброя, боєприпаси, вибухівка у ваших домівках – це небезпека для ваших дітей, рідних та близьких. Маєте незареєстровану зброю – здайте її добровільно!

         З питань здачі та реєстрації зброї звертайтеся до інспектора дозвільної системи Віньковецького райвідділу міліції за адресою: смт.Віньківці, вул. Заславська, 15 або за телефонами 102 – безкоштовно  або 21-3-29.


Інспектор СВ Віньковецького РВ
лейтенант міліції
Н. Пазюк
Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 513 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz