Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 1 » Розшукали горе – водія, що втік з місця дорожньо – транспортної пригоди
09:58
Розшукали горе – водія, що втік з місця дорожньо – транспортної пригоди

 

27.04.2014 року близько 17.00 год. на автодорозі між селами Дашківці та Осламів, Віньковецького району сталася жахлива дорожньо – транспортна пригода. Автомобіль під керуванням невідомого чоловіка  рухаючись на великій швидкості збив людину та залишив її з численними ушкодженнями у непритомному стані на узбіччі дороги, водій навіть не спробував пригальмувати, надати допомогу потерпілому та викликати швидку медичну допомогу, а натомість втік з місця пригоди. У результаті дорожньо – транспортної пригоди  потерпілий, 51 – річний чоловік, отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому правої гомілки, перелому лівого стегна, забій головного мозку, скольової рани потилиці та госпіталізований до травматологічного відділення Віньковецької ЦРЛ де відразу був прооперований і в даний час перебуває у реанімаційному відділенні районної лікарні.

Отримавши повідомлення про скоєне ДТП, негайно на місце події виїхала слідчо  - оперативна група, керівництво райвідділу та особовий склад міліції.

З’ясувавши обставини даної події одразу було розпочато оперативно – розшукові заходи по встановленню особи, яка вчинила даний злочин та розшуку транспортного засобу. І результати не змусили довго чекати. Співробітникам міліції  вдалося по «гарячим слідам» встановити винуватця аварії, який скоїв це жахливе ДТП та втік з місця пригоди. Ним виявився 48 – річний житель с. Дашківці, який навіть не намагався дізнатися, яка доля осягнула пішохода і чи потрібна йому медична допомога, навіть не зупинившись відразу ж після наїзду вирішив втекти з місця події. В автомобілі окрім водія знаходилося ще два його товариша, які як і водій були напідпитку. Щоб уникнути відповідальності за вчинений злочин вони сховалися з машиною між садами де переховувались до 03.00 години ночі, а тільки в глуху ніч перевезли автомобіль на домогосподарство власника, навіть не включаючи світло фар.

Наразі автомобіль доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. Стосовно водія розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України – це порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Правопорушник також відповість перед Законом і за залишення місця скоєння  дорожньо – транспортної пригоди.   

На даний час триває досудове розслідування, чоловіка поки що відпустили додому.

    

Хотілося б вірити, що винуватець тверезо оцінить усю ситуацію, і зрозуміє, що він накоїв. Та пам’ятайте, що керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та втеча водія з місця пригоди визнається як обставина, що обтяжує вину водія. Водночас, якщо водій вчасно доставить травмовану ним людину до лікарні, то це дає шанси врятувати їй життя, а винуватцю автопригоди – уникнути тюрми.

 

Н. Пазюк

Інспектор слідчого відділу Віньковецького РВ

лейтенант міліції

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 682 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz