Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 14 » Сезон злочинів проти майна уже розпочався
12:35
Сезон злочинів проти майна уже розпочався

У весняний період зростає кількість крадіжок з домоволодінь громадян. Найбільш поширені крадіжки з нежилих домогосподарств, та з будинків одиноких пенсіонерів.

Крадії не гребують нічим – виносять телевізори, ноутбуки, одяг, електроінструменти, різну побутову техніку. Їхній винахідливості немає меж, бо щоразу вигадують нові способи, щоб потрапити у помешкання. Традиційними ж залишаються злом дверей, проникнення через вікна, кватирки, балкони, зривання замків, а також проникнення шляхом підбору ключа, або користуються неуважністю господарів, які залишають двері відімкненими.

Поради, які допоможуть не потрапити на «гачок» злодіїв:

  1. Подбайте про надійність вхідних дверей та замків Вашого помешкання;
  2. Не залишайте відчиненими вікна та двері;
  3. Не залишайте ключі в легкодоступних місцях – під килимом вхідних дверей, у поштових ящиках, електрощитах та ін.;
  4. Не залишайте на видних місцях, або без нагляду цінні речі чи грошові кошти;
  5. Не соромтеся просто телефонувати й повідомляти про підозрілих осіб, котрі обходять ваші вулиці, оглядають будинки, вишукують щоб це викрасти. Можливо, вони прийшли саме по ваші гроші.

Як правило, злодії більше «працюють» у селі, ніж у місті. У сільській місцевості переважна кількість громадян протягом дня порається по господарству, на земельних ділянках, але попри все в селі появу «чужих» помітять відразу.

Якщо Ви побачили підозрілих осіб, або осіб ромської національності просимо запам’ятати їх, якщо вони на автомобілі просимо записати номерні знаки автомобіля, марку, колір та повідомити до Віньковецького відділення поліції за телефоном «102», цим Ви допоможете людям не бути обманутими, а правоохоронцям затримати злочинців.

Нерідко злодії також обкрадають об'єкти торгівлі, причому найдужче полюбляють ті, біля яких немає житлових будинків. У таких випадках часто не вдається знайти свідків, що значно ускладнює розкриття кримінального правопорушення. До магазинів в основному злочинці проникають через вікна, зриваючи попередньо решітки та виймаючи скло. Саме тому заздалегідь потрібно подбати про безпеку та захист свого майна.

 

Дотримуючись цих простих правил, Ви зможете убезпечити себе, своїх рідних, сусідів чи знайомих від шахрайських дій та крадіжок.

Бережіться і не давайте себе обманути!

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 468 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz