Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 29 » Шахраї на полюванні
10:33
Шахраї на полюванні

З приводу шахрайства кожна людина обов’язково пригадає дві-три історії, які трапилися якщо не з нею особисто, то з родичами, знайомими або друзями. Та, не зважаючи на всебічну обізнаність, факти шахрайства регулярно поповнюють кримінальну статистику.

  За Кримінальним законодавством шахрайством визнається протиправне діяння, яке полягає у заволодінні чужим майном або придбанні права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Шахрайство – кримінально каране діяння, відповідальність за яке в Україні передбачена Кримінальним кодексом України.

 Від шахрайських посягань незастрахований ніхто. Розмір збитків може сягати від кількох десятків гривень до сотень тисяч.

 Вустами шахраїв мед би пити – на свій гачок аферисти здатні піймати людей різного соціально-економічного та освітнього статусу. Так, досвідчені приватні підприємці власноруч відраховують по декілька тисяч гривень «фахівцям» за виготовлення та встановлення пластикових вікон. Натомість, згодом розуміють, що їх ошукали та звертаються до міліції.

 Також є випадки, зловживаючи довірою, коли шахраї отримують грошові кошти за кредитним договором на чуже ім’я.

 Переважну більшість шахраїв приваблюють мобільні телефони, до речі різної вартості: від 200 гривень. Таким чином, поширена думка, що недорогі «мобілки» зловмисників не цікавлять – є хибною.

 Шановні громадяни! Звертаємо Вашу увагу на те, що ефективність розкриття злочину залежить від своєчасності звернення до міліції й від змістовності інформації про обставини події та особу зловмисника. Викладена вами інформація дозволить працівникам міліції затримати зловмисників по «гарячих слідах».

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 480 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz