Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Щоб осінні канікули пройшли безпечно, дбатимуть правоохоронці
15:39
Щоб осінні канікули пройшли безпечно, дбатимуть правоохоронці

З метою профілактики вчинення неповнолітніми особами адміністративних і кримінальних правопорушень, утягнення їх дорослими в протиправну діяльність, негативних проявів у підлітковому середовищі, забезпечення соціального та правового захисту дітей, а також виявлення дітей, що залишилися без догляду дорослих на виконання доручення МВС України «Про проведення загальнодержавних профілактичних заходів «Канікули» під час осінніх шкільних канікул у Віньковецькому районі з 22 жовтня по 02 листопада 2014 року проводяться профілактичні заходи «Канікули» за участю служби у справах дітей.

Впродовж усієї операції співробітники кримінальної міліції у справах дітей спільно з відповідними службами стежитимуть, як проводять свій вільний час школярі. Наглядатимуть за тим, аби неповнолітні не були втягненні у злочинну діяльність, пияцтво, зайняття жебрацтвом. Проводитимуть комплексні заходи з виявлення закладів, які продають підліткам алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби. Регулярно здійснюватимуть перевірки закладів розваг щодо недопущення перебування там дітей довше дозволеного часу.

Міліціонери виявлятимуть та притягуватимуть до відповідальності батьків, які ухиляються від виконання обов’язків, вдаються до насильства та жорстокого поводження в сім’ї.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, зниженням температури повітря, з метою попередження переохолодження дітей, які не мають постійного місця проживання, опинились у складних життєвих обставинах нагадуємо дорослим, що відповідальність за виховання дітей покладено законодавством України.

Бережіть своїх дітей, будьте до них уважними!

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1216 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz