Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 8 » Увага! Міліція попереджає про нові види шахрайства
15:40
Увага! Міліція попереджає про нові види шахрайства

 

Правоохоронці закликають людей бути пильними, купуючи товари через мережу Інтернет, адже там шахрайств - на кожному кроці. Особа замовляє товар та розраховується за нього, а натомість своє придбання отримує не в справному стані, або зовсім інший товар із нижчими технічними характеристиками, або не отримує його взагалі. Також один найпоширеніших із видіви шахрайства є купівля товарів, розміщених на дошках оголошень, в Інтернет-магазинах, на Інтернет-аукціонах, так би мовити, по системі скидок чи у передсвяткові дні, за системою передоплати коштів за замовлений товар. Все це дає умови для шахраїв не дотриматись угоди покупки. Кількість таких випадків зростає з кожним днем. Попередженням даного виду шахрайства є проведення розрахунку тільки після того, як ви отримаєте товар і впевнитесь, що замовлений вами товар відповідає вашому бажанню й якості.

Шахрайство по телефону зловмисники також продовжують практикувати. Так, злочинці телефонують громадянам і повідомляють, що їх близька людина потрапила в біду. Відтак, пропонують родичам заплатити певну суму грошових коштів, щоб визволити рідну людину. До прикладу, зловмисники запевняють, що один із близьких родичів потрапив до міліції за вчинення кримінального проступку або вчинив ДТП. Для вирішення питання про непритягнення його до кримінальної відповідальності необхідно скинути певну кількість грошей на платіжну картку або поповнити рахунок мобільного телефону, з якого дзвонять.

Міліція Хмельничини закликає! Шановні громадяни, будьте пильними, не станьте жертвою нових шахрайських схем. У разі, якщо вам телефонують невідомі особи, представляючись працівниками правоохоронних, медичних чи інших структур із повідомленням про те, що хтось із ваших родичів чи близьких потрапив у біду і тепер вам потрібно сплатити певну суму коштів, аби йому допомогти, непоспішайте та не панікуйте. Одразу ж телефонуйте до міліції! (102).

        

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 559 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz