Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Увага! "Соціальна допомога" шахраїв
16:18
Увага! "Соціальна допомога" шахраїв

Звернутися до Вас змушують нові факти шахрайських дій відносно людей, переважно похилого віку, які трапилися останнім часом по всій країні. Незважаючи на неодноразові застереження, попередження та нагадування співробітників міліції по телебаченню, на сторінках преси, в інтернет мережі, наші громадяни продовжують потрапляти на гачок аферистів, які грабують людей, обманом входячи до них у довіру та видурюючи в них останні копійки.

Найбільш актуальними на сьогоднішній день є шахрайства відносно громадян похилого віку під виглядом працівників соціальної служби та шахрайства осіб східної (не слов’янської) зовнішності.

То ж міліція звертається до громадян, котрі знаходяться під опікою органів соціального захисту: Шановні, дізнайтеся хто особисто обслуговує Вас чи ваш населений пункт і нікого іншого в свій дім не пускайте. Запам’ятайте: "Даремний сир буває лише в мишоловці!". Тому будьте обачними та обережними. Краще перестрахуйтеся, щоб потім не жалкувати за кровно заробленими заощадженнями.

Для загальної безпеки від дій шахраїв правоохоронці пропонують кілька загальних правил поведінки з ними: 

  • якщо до вас підійшли на вулиці з пропозицією погадати чи зняти порчу, намагайтеся якомога швидше відірватися від нав’язливих добродіїв та піти геть. Чим менше ви будете з ними спілкуватися, тим менше шансів у вас бути загіпнотизованими; 
  • якщо відчепитися не вдається - покличте когось на допомогу. Поява сторонньої людини відверне увагу шахрайок від вас і це допоможе вам від них звільнитися; 
  • ні в якому разі не давайте їм своїх речей, грошей, коштовностей, навіть тимчасово, бо за першою річчю піде друга, третя і т.д.;
  • ні в якому разі не дозволяйте підозрілим особам заходити до свого помешкання, а якщо вже вони зайшли самовільно - зверніться по допомогу до сусідів, аби випровадити непроханих гостей з квартири.

Дотримуючись цих правил, Ви зможете убезпечити себе і своє житло від шахрайських дій та пограбувань.

Шановні громадяни! Якщо ж Ви все – таки потрапили на вудочку шахраїв, Вам слід негайно звертатися до міліції. Чим швидше ви це зробите, тим більше шансів, що Ваші кривдники понесуть законні покарання.

Телефон чергової частини Віньковецького РВ : «102», або 2-13-28, або особисто звертайтесь за адресою: смт. Віньківці, вул. Заславська, 15.

 Не дайте себе ошукати!

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 494 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz