Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Липень » 14 » Запрошуємо на службу в органи внутрішніх справ
16:52
Запрошуємо на службу в органи внутрішніх справ

Віньковецький райвідділ міліції проводить набір на службу в органи внутрішніх справ на посади молодшого начальницького складу. Адреса підрозділу: смт.Віньківці, вул. Заславська 15, каб. 35.

Міліціонерові необхідні спеціальні знання і уміння, що дозволяють професійно, швидко і без ризику для оточуючих затримувати порушників правопорядку, протистояти безладу в натовпі тощо. Потрібна і юридична грамотність, адже основне завдання - захист законних прав громадян, а для цього необхідно добре знати, в чому вони полягають і як охороняти громадський порядок, не порушуючи цих прав. 

Міліціонерові потрібно і багато інших рис: фізична витривалість, зібраність, тренованість, врівноваженість і стійкість. Комунікабельність, чесність, спостережливість, чуйність, принциповість, інтерес до роботи з людьми і бажання їм допомагати. Підвищена відповідальність і моральна стійкість. Точна зорова та моторна координація. Професія має низку медичних протипоказань, для оволодіння нею потрібне міцне здоров’я. Хоча більшість службовців в міліції – чоловіки, жінки за бажанням теж можуть знайти себе і реалізуватися в цій професії.

Обовязкові вимоги до Вас:

– повна загальна середня освіта;
– строкова служба в Збройних силах;
– вік до 30 років;
– відсутність на Вас та Ваших близьких родичів компрометуючих матеріалів у правоохоронних органах (притягнення до кримінальної чи адміністративної відповідальності).

При оформлені на службу при собі необхідно мати:  паспорт, військовий квиток, службову та медичну характеристику з армії; ксерокопії свідоцтв: про народження, одруження, розлучення всіх членів родини; паспорта кандидата та його рідних, атестат (диплом) про середню освіту та інших навчальних закладів які закінчив, з випискою оцінок, ідентифікаційний код.   

Кандидати зараховуються на роботу, тільки після проходження військово – лікарської комісії, та направляються на навчання в училище професійної підготовки працівників міліції, де їм виплачується щомісячна заробітна плата. Після закінчення навчання (5 місяців) кандидати  приступають до виконання службових обов’язків.

Гарантуємо:

  1. стабільне грошове забезпечення;
  2. додаткове матеріальне стимулювання та преміювання (у разі зразкової служби);
  3. гнучкий графік служби;
  4. можливість кар’єрного зростання;
  5. чергову відпустку від 30 діб та виплату щорічної матеріальної допомоги;
  6. обов’язкове державне соціальне страхування життя та здоров’я працівників;
  7. безоплатне медичне обслуговування у спеціалізованих поліклініці та госпіталі;

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, та будь яких інших питань зарахування на службу в ОВС звертайтеся до Віньковецького РВ УМВС України в Хмельницькій області.

 

І. Гарна

помічник начальника РВ з кадрового забезпечення

капітан міліції

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 778 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz