Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 4 » Зустріч з отцем Михайлом в Свято – Воскресенському храмі
15:38
Зустріч з отцем Михайлом в Свято – Воскресенському храмі

               

         Сьогодні відбулася зустріч працівників Віньковецького райвідділу міліції з настоятелем Свято – Воскресенського храму протоієреєм Михайлом Варахобою. Правоохоронці звернулися до представника духовенства з проханням звернення його до парафіян щодо збереження загальнолюдських духовно – моральних цінностей, які стосуються кожної людини, громадянина своєї  Батьківщини.

         При зустрічі обговорювалися питання взаємодії та співпраці. Адже саме представники духовенства мають великий вплив на рівень моральності у суспільстві. Також мова йшла про недопущення порушень громадського порядку на території Віньковеччини, ми попросили представників духовенства, аби саме церква звернулася до людей з проханням зберігати спокій та мир в державі, дотримуватися прав та свобод усіх громадян незалежно від громадської позиції, що можуть стати підставою для виникнення протиріч.

 

Отець Михайло, наголосив, що дуже важливо підтримувати в серці людини, особливо воїна і захисника, віру в Бога, дух патріотизму, любов до близьких і Вітчизни. Церква завжди була, є і буде зі своїм народом. Та закликає всіх,  кому не байдужа доля України, до спільної – молитви.


           На прикінці зустрічі, і духовенство, і правоохоронці одностайно зійшлися на тому, що в будь-який час і в будь-яких умовах треба вшановувати одвічні моральні цінності, які допомагають людям залишатися людьми, незважаючи на життєві обставини і складну ситуацію в країні.

 

 

Взаємодія релігійних організацій з правоохоронними органами важлива у зв'язку з тим, що віра в Бога і духовний гарт при виконанні завдань з охорони правопорядку не менш важливі, ніж фізична підготовка. Подібні зустрічі проходять не так часто, але вони потрібні для того щоб підвищувати свій духовний і моральний рівень. Особовий склад Віньковецького райвідділу міліції планує і надалі здійснювати тісне співробітництво з представниками духовенства.

 

 

Інспектор СВ Віньковецького РВ 

лейтенант міліції 

Н. Пазюк

 

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 451 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz