Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 6 » Безпека на дорогах в зимовий період
12:14
Безпека на дорогах в зимовий період

Закінчився не простий 2014 рік, на протязі якого основні зусилля працівників ДАІ були направлені на контроль за безумовним виконанням всіма учасниками дорожнього руху Правил дорожнього руху, попередження дорожньо – транспортних пригод.

Для цього використовувалися всі наявні сили і засоби для підтримання безпечного і безперешкодного руху транспортних засобів по автодорогах району і області та надавалась водіям всебічна допомога. Особливо ці питання стали актуальні в зимовий період. Цей період завжди був нелегкий для водійського загалу.

Як показує статистика, з настанням складних погодних умов, різко зростає кількість дорожньо – транспортних пригод, особливо з тяжкими наслідками, такі фактори як скорочення світлового дня, тумани, снігопади, ожеледиця, вимагають від водіїв неабияких професійних навиків.

Потрібно бути особливо уважними під час руху на аварійно – небезпечних ділянках вулиць і доріг. При наближенні до навчальних закладів, громадських місць, пішохідних переходів, максимально знижувати швидкість руху, адже є категорія непередбачуваних пішоходів, які під впливом якихось причин не в змозі правильно оцінити дорожню ситуацію. А з настанням дорожньо – транспортних пригод, водій, у будь – якому випадку буде відповідати згідно чинного законодавства.

Ми вже повідомляли і ще раз нагадуємо, що велике значення для безпечної їзди в складних умовах має технічно – справний автомобіль, облаштований зимовою гумою коліс. Це дає змогу більш впевнено і безпечно рухатися по проїзній частині дороги, впевнено долати підйоми та спуски.

І все ж в дні, коли погода особливо ускладнюється, просимо всіх водіїв обмежити експлуатацію своїх транспортних засобів і без особливих потреб не вирушати в дорогу. Це дасть змогу уберегтися від дорожньо – транспортних пригод та можливо і зберегти життя та здоров’я водіїв, пасажирів і пішоходів.

 

В. Сохацький

Т.в.о начальника ВДАІ з

обслуговування Віньковецького району

капітан міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 545 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz