Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 8 » Будьте обережними, пильними та обачними!
17:15
Будьте обережними, пильними та обачними!

Обміняти грошові кошти на ніби - то нові, «напитися води» або «переповити дитину», придбати пір’я, насіння чи горіхи та інше зазвичай являється для шахраїв, що ходять вулицями, всього-на-всього приводом, аби потрапити у житло та як слід «прошмонати» шафу, сервант чи матрац, де старенькі переважно й ховають свої статки.

Не маючи постійного заробітку їх турбує лишень одне – втертися у довіру людей із користю для себе. А самими найвигіднішими жертвами для цього служать самотні, старенькі пенсіонери, яким за часту і в голову не прийде, що саме перед ними стоїть справжнісінька зловмисниця, яка безжально забере у неї всі заощадження.

Досвід показує: спіймати пройдисвітів на гарячому практично неможливо. Адже не влаштуєш засідку в квартирі кожного пенсіонера. Часто зловмисники разом із спільниками пересуваються на автомобілі, роблять «набіг» на конкретний населений пункт і швидко залишають його.

Однак є кілька слушних порад, які допоможуть не потрапити на «гачок» шахраїв:

- будьте обережнішими та менш довірливими із незнайомцями;
-в жодному разі не впускайте їх до своїх осель щоб вони не казали та ким би не представлялися;

- намагайтеся одразу перевірити достовірність будь-якої «новини», що прийшла разом з незнайомцями. Чи то в телефонному режимі чи просто перепитайте у сусідів.

- намагайтеся запам’ятати їх імена, їхній зовнішній вигляд, на якому автомобілі приїхали (марка, колір, державний номерний знак) тощо та негайно телефонуйте в міліцію! Чим оперативніше надійде повідомлення, тим більше шансів, що шахраїв затримають.

Телефонуйте цілодобово за номером «102», або 2-13-29, або безпосередньо звертайтеся до Віньковецького райвідділу міліції.

Не соромтеся просто телефонувати й повідомляти про підозрілих осіб, котрі обходять усі жилі та нежилі домогосподарства у вас на вулиці. Можливо, вони прийшли саме по ваші гроші.

Будьте обережними, пильними та обачними!

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 361 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz