Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 10 » Дільничними інспекторам міліції проводиться операція «Нагляд»
10:05
Дільничними інспекторам міліції проводиться операція «Нагляд»

У період з 10 по 20 лютого 2015 року Віньковецьким РВ УМВС України, проводиться комплекс оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Нагляд».

 Метою даної операції є активізація боротьби з рецидивною злочинністю, підвищення рівня індивідуально-попереджувальної роботи з раніше судимими особам та недопущення випадків вчинення раніше судимими особами злочинів та правопорушень.

Слід відмітити, що адміністративний нагляд — це система тимчасових примусових профілактичних заходів спостереження і контролю за поведінкою окремих осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

Для організації проведення вищезазначених заходів у райвідділі міліції було підготовлено відповідні розпорядження, плани реалізації заходів, заведено спостережно-накопичувальні справи.

 Найбільше роботи випало дільничним інспекторам, адже кожен з них на ввіреній адміністративній дільниці повинен відвідати осіб, що відбували покарання, і провести з ними профілактичні бесіди.

Під час проведення операції працівники Віньковецького райвідділу міліції :

  1. Збирають інформацію та встановлюють місцезнаходження раніше судимих осіб, схильних до скоєння злочинів.
  2. Здійснюють перевірки дотримання адміністративно наглядними встановлених обмежень, встановлених судом,
  3. Продовжують строки адміністративного нагляду.
  4. Перевіряють кожного піднаглядного за місцем проживання, встановлюють спосіб життя та джерела їх заробітку.
  5. Відпрацьовуються місця концентрації криміногенного елементу з метою встановлення та затримання розшукуваних злочинців.
  6. Виявляються особи, яким встановлено адміністративний нагляд в місцях позбавлення волі, але вони не прибули до обраного місця проживання або ухиляються від адміністративного нагляду.
  7. Відносно осіб, які формально підпадають під адміністративний нагляд та порушують громадський порядок вирішують питання про встановлення відносно них адміністративного нагляду.

До осіб, щодо яких встановлено адміністративний нагляд, за постановою суду можуть бути застосовані частково або у повному обсязі такі обмеження:

  • заборона виходу з будинку (квартири) у визначений
  • час, який не може перевищувати восьми годин на добу;
  • заборона перебування у визначених місцях району (міста);
  • заборона виїзду чи обмеження часу виїзду в особистих справах за межі району (міста);
  • реєстрація в міліції від одного до чотирьох разів на місяць.

Перевіряють міліціонери можливі місця перебування осіб, що ведуть антигромадський спосіб життя, розважальні заходи, місця масового відпочинку.

 Особи, щодо яких встановлено адміністративний нагляд, зобов'язані вести законослухняний спосіб життя, не порушувати громадський порядок і додержувати таких правил:

    а) прибути у визначений установою виконання покарань термін в обране ними місце проживання і зареєструватися в органі внутрішніх справ

    б) з'являтися за викликом міліції у вказаний термін і давати усні та письмові пояснення з питань, пов'язаних з виконанням правил адміністративного нагляду;

    в) повідомляти працівників міліції, які здійснюють адміністративний нагляд, про зміну місця роботи чи проживання, а також про виїзд за межі району (міста) у службових справах;

    г) в разі від'їзду в особистих справах з дозволу міліції в інший населений пункт та перебування там більше доби зареєструватися в місцевому органі внутрішніх справ.

 

Н. Балан

інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 618 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz