Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Діти – найважливіші пасажири!
17:45
Діти – найважливіші пасажири!

Кожному водієві необхідно завжди пам'ятати, що дитина в автомобілі повністю залежить від дорослих, і саме їх нехтування елементарними заходами безпеки, самовпевненість і безвідповідальність - причини дитячих трагедій на дорогах.

Крім того, на жаль, не всі батьки використовують безпечні способи перевезення своїх неповнолітніх дітей. 

Дуже важливо при перевезенні дитини в автомобілі використовувати ремені безпеки або спеціальні дитячі утримуючі пристрої. Адже пристебнутий пасажир у разі зіткнення залишиться на своєму місці, а не відправиться в «вільний політ» по салону автомобіля. Також це дозволить у кілька разів знизити тяжкість наслідків при дорожньо-транспортних пригодах, і допоможе зберегти дитині життя.

Державтоінспекція звертається до всіх дорослих з переконливим проханням - будьте вдвічі уважнішими на дорозі, особливо якщо з Вами в машині знаходяться діти, життя і здоров'я яких залежить від Ваших дій на дорозі.

Виконуйте вимоги Правил дорожнього руху, правильно вибирайте швидкісний режим, уникайте різких маневрів і перестроювань, ні в якому разі не виїжджайте на смугу зустрічного руху і не забувайте про те, що дитина, перебуваючи в автомобілі, потребує додаткового захисту.

З раннього віку привчайте дітей дотримуватися Правил дорожнього руху. І не забувайте, що особистий приклад - сама дохідлива форма навчання.

Пам'ятайте! Дитина вчиться «законам дороги», беручи приклад з Вас, батьків, та інших дорослих. Не забувайте пристібатися ременем безпеки самі і нагадувати про це своєму маленькому пасажиру.

Пам'ятайте! Від кожного з нас залежить здоров'я і життя наших дітей! Саме спільними зусиллями ми зможемо їх зберегти.

 

Н. Балан

інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 437 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz