Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Січень » 9 » Довірливість на руку шахраям
17:35
Довірливість на руку шахраям

Періодично до Віньковецького райвідділу міліції надходять заяви від  громадян, про те, що їх ошукали шахраї. Ми в свою чергу, через засоби масової інформації повідомляємо про дані кримінальні правопорушення, та застерігаємо жителів району не вступати в контакт з незнайомими людьми і, тим більше, не довіряти їм свої збереження, цінні речі та майно.

Коли ж трапилась з Вами така пригода, негайно, без зволікань, повідомляйте працівників міліції про скоєне кримінальне правопорушення і обов’язково назвіть прикмети злочинців.

В нашому районі періодично з’являються шахраї, які мають на «озброєнні» різні види впливу на психіку людей різного віку. Злочинці вибирають собі жертву серед тих, хто не може адекватно відреагувати на їх посягання та нав’язування  поганих думок чи нерозумних пропозицій.

Щоб видурити гроші чи коштовності, шахраї винаходять різні вигадки – для досягнення цілі всі способи для них хороші.

Шановні громадяни! Будьте обачними та обережними в спілкуванні з незнайомими людьми. Не вступайте в розмову із незнайомцями на вулиці. Також не впускайте до своєї оселі невідомих осіб, навіть якщо вони представились працівниками соціальних служб, перш ніж перевірите правдивість їх слів (для цього необхідно зателефонувати до відповідної установи і перепитати, чи відвідують пенсіонерів в даний час співробітники цієї установи за даною адресою). Якщо особи, що завітали до Вас викликають підозру, негайно телефонуйте до міліції за номером телефону «102» і, в телефонній розмові з черговим міліції опишіть прикмети візитерів.

Ваша інформація допоможе правоохоронцям розшукати правопорушників, тим самим убезпечить інших громадян від посягань злочинців.

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 427 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz