Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 9 » І знову шахрайство : ні грошей, ні дверей
11:56
І знову шахрайство : ні грошей, ні дверей

Майже щоденно через засоби масової інформації працівники міліції попереджають громадян про численні махінації, котрим слугують безліч чинників, найчастіше - наша необачність.

Не звертаючи уваги, ми несподівано потрапляємо в халепи, а саме: підпадаємо під вплив різного роду шахраїв. Як наслідок, залишаємось з «голими» кишенями, а не рідко й можемо повернутись в порожню оселю.

Скориставшись довірою під приводом виготовлення та установки металопластикових дверей, зловмисник заволодів 1400 гривнями жителя с. Дашківці Віньковецького району. А обіцяних  дверей, звичайно ж, так і не встановив. Коли громадянин зрозумів, що потрапив у халепу, негайно звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Наразі по даному факту порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Отож, перед тим, як звернутися за послугами до однієї з фірм, що спеціалізується на виготовленні та встановленні пластикових вікон, дверей, облаштуванні автономного опалювання тощо, працівники міліції радять:

  1. Замовляти пластикові вікна чи двері найкраще на підприємствах, які вже працюють на ринку не менше двох років і користуються доброю репутацією. Для впевненості не соромтеся попросити пред’явити вам свідоцтво про державну реєстрацію підприємства.
  2. Складати договір слід тільки в офісі фірми (ніяк не на дому клієнта) і у присутності обох сторін, що підписують документ.
  3. Уважно читайте умови договору, що збираєтесь підписувати. Усі необхідні реквізити повинні заповнюватись у вашій присутності.
  4. Перед тим, як поставити свій підпис у документі, з’ясуйте незрозумілі для вас деталі за кожним із запропонованих умов договору.

Запам’ятайте: зазвичай підприємства, що спеціалізуються на виготовленні та встановленні пластикових вікон, не вимагають від клієнтів попередньої передплати за виконання замовлення.

І головне в таких випадках необхідно не піддаватися на спокусу дешевизни та ні в ніякому разі не віддавати грошей, доки ваше замовлення не буде виконано. Цим ви убезпечите себе від шахрайських дій.

 

Н. Балан

інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 445 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz