Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Липень » 15 » ЯК ВБЕРЕГТИ СЕБЕ ВІД ШАХРАЙСТВА З БОКУ НЕЧЕСНИХ ЮРИСТІВ
15:25
ЯК ВБЕРЕГТИ СЕБЕ ВІД ШАХРАЙСТВА З БОКУ НЕЧЕСНИХ ЮРИСТІВ

Рекомендації тим, хто не бажає стати жертвою шахрайства

В теперішній час деякі юристи не гребують використовувати «брудні» методи конкуренції та обману клієнтів. Як уберегти себе від шахрайства з боку нечесних практикуючих юристів? Не так це і просто, тому що, потрапивши до них «на гачок», є великі шанси бути обманутим. Адже в цьому випадку Ви маєте справу з людьми, що мають юридичну освіту і певний досвід!

Чи можливо уберегти себе від того, щоб не стати жертвою шахрайства з боку нечесного практикуючого юриста? Відповідь така: можливо! Дотримання деяких рекомендацій допоможе Вам уберегти себе від шахрайства і звести до мінімуму шанси шахрая обманути Вас.

Рекомендації такі:

Ніколи не користуйтеся послугами юристів, які «виловлюють» Вас на вулиці, тобто тих, які пропонують свої послуги на вулиці, в місцях масового скупчення і проходження людей (саме так вчиняють деякі шахраї, нав'язуючи свої послуги). Успішний юрист не стане такими методами заманювати клієнтів до себе. А найкраща реклама – це рекомендації родичів, знайомих, які вже вдавалися до допомоги юристів, адвокатів і на ділі їх перевірили.

Ніколи не користуйтеся послугами юристів, які, заманюючи Вас до себе, акцентують увагу на тому, що у них послуги дешевші і якісніші, ніж у інших. Таким чином, вони грають на Ваших звичайних людських почуттях(на практиці часто такі шахраї наводять приклад, що, мовляв, у інших це коштує стільки-то, називаючи вигадану завищену суму, а в нього – значно менше, хоча насправді виходить якраз навпаки). В таких випадках, не довіряючи словам, проконсультуйтеся в інших юристів, адвокатів, а вже потім робіть вибір.

Якщо людина говорить Вам, що він адвокат, то не соромтеся запитати у нього посвідчення адвоката. Річ у тому, що зараз модно стало серед деяких несумлінних юристів називати себе адвокатом, хоча насправді вони такими не є (адвокат і юрист – це, дві великі різниці). Деякі несумлінні юристи навіть працювати вмудряються під вивіскою «адвокат».

Не вірте тому, хто говорить, що у нього «все схоплено», що він «вирішує всі питання». Повірте, що зараз достатньо багато законних механізмів протистояння корупційним схемам. І якщо Ваша позиція не відповідає закону, то ніякі гроші Вам не допоможуть, якщо з протилежної сторони буде принциповий і грамотний юрист або адвокат.

Якщо вже зробили вибір про те, чиїми юридичними послугами скористатися, то наполягайте на укладанні письмового договору про надання правової допомоги, в якому повинні бути вказаний всі істотні умови, а саме: права і обов'язки кожної із сторін, умови оплати і т.д.

Сплачуючи гонорар, обов'язково вимагайте видачі квитанції з зазначенням в ній суми, яка підтверджує факт оплати.

Щиро сподіваємося на те, що наші поради допоможуть Вам.

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 572 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz