Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 26 » Міліція Віньковеччини готова до охорони громадського порядку під час Новорічних та Різдвяних свят
12:02
Міліція Віньковеччини готова до охорони громадського порядку під час Новорічних та Різдвяних свят

З наближенням Нового Року та Різдвяних свят працівники міліції попереджають Вас про небезпеку, яка може чатувати на кожному кроці.

Основні зусилля працівників міліції будуть спрямовані на здійснення заходів для попередження можливого ускладнення обстановки в населених пунктах напередодні та у святкові дні, недопущення порушень конституційних прав і свобод громадян.

Наразі вже триває підготовка до охорони громадського порядку. Нині вже розроблено план забезпечення охорони громадського порядку, безпеки дорожнього руху під час святкових, релігійних заходів, у місцях масового відпочинку дітей і громадян.

Перед кожним заступанням на патрулюванням з особовим складом проводяться інструктажі, на яких працівників міліції націлюють на те, що основним завданням співробітників органів внутрішніх під час проведення масових заходів – є забезпечення охорони громадського порядку на ввіреній території, ввічливе ставлення до громадян та недопущення порушень громадського порядку, у тому числі надзвичайних подій із використанням піротехнічних засобів.

Тож працівники міліції бажають всім жителям району щоб Новорічні свята були по-справжньому світлими та радісними і разом з тим нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного та паління цигарок у громадських місцях. Через напружену суспільно – політичну ситуацію, яка на сьогодні зберігається в південно-східних регіонах держави, просимо Вас під час святкування новорічних та різдвяних свят, обмежитись у  використанні піротехнічних засобів. Шановні, якщо ви плануєте святкувати поблизу Новорічних ялинок, утримайтесь від вживання алкогольних напоїв та куріння в невстановлених місцях.

Також будьте уважними та чітко дотримуйтесь правил дорожнього руху, не вживайте спиртних напоїв у великій кількості, не порушуйте громадський порядок, не провокуйте конфліктних ситуацій, сприяйте працівникам міліції в охороні громадського порядку.

Якщо Ви чи ваші рідні, все ж таки потратили у біду, телефонуйте до міліції за телефоном «102» (зі стаціонарних та мобільних телефонів безкоштовно), 8(03846)2-13-29, або звертайтесь за адресою: смт. Віньківці вул.Заславська, 15. Працівники міліції працюють цілодобово.

 

З наступаючими новорічними та різдвяними святами!

 

 

А. Дуранков

Начальник Віньковецького РВ

підполковник міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 528 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz