Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 11 » На Віньковеччині перед судом постане заступник директора загальноосвітньої школи
11:57
На Віньковеччині перед судом постане заступник директора загальноосвітньої школи

Працівниками Віньковецького райвідділу міліції викрито факт розтрати державного майна шляхом зловживання службовим становищем заступником директора загальноосвітньої школи.

В ході проведення оперативно розшукових заходів співробітником ДСБЕЗ, на території Віньковецького району, було викрито особу, яка перебуваючи на посаді заступника директора загальноосвітньої школи, використовуючи надані службові повноваження по внесенні відомостей до табелів використання робочого часу, які являються офіційними документами, діючи умисно, зловживаючи своїм службовим становищем, з корисливих мотивів, в інтересах третьої особи, здійснила розтрату чужого майна, шляхом внесення недостовірних відомостей до табеля обліку використання робочого часу про відпрацьовані години, у власному службовому кабінеті, посвідчивши їх своїм підписом, та подала їх до відділу освіти Віньковецької районної державної адміністрації для нарахування і виплати заробітної плати, хоча у вказаний час третя особа перебувала за кордоном.

Таким чином було здійснено розтрату чужого майна. В результаті чого державі завдано збитки на суму 4512,43 грн.

Слідчим відділом міліції дії службовця кваліфіковано відповідно до ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст. 366 Кримінального Кодексу України (службове підроблення).

Матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом направлено до суду.

Відтак, «нечистому на руки» посадовцю загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до п’яти  років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 392 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz