Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Липень » 15 » Неповнолітній створивши «залізне» алібі обікрав будинок свого друга
10:31
Неповнолітній створивши «залізне» алібі обікрав будинок свого друга

Не ставши на шлях виправлення, не зробивши правильних висновків для себе, неповнолітній, будучи засудженим у 2014 році, повторно вчинив кримінальне правопорушення.

Зловмисника було затримано за гарячими слідами. Слідством встановлено, що неповнолітній підозрюваний, перебуваючи у дружніх стосунках з сином потерпілого, знав про господарів ледь не усе. Так, у день вчинення крадіжки, разом із другом перебували на місцевому ставку, де ловили рибу. Так, слово за словом неповнолітній злодюжка взнавши, що батьків друга немає вдома, сказав, що їде до магазину. А сам в той час знаючи про відсутність у житловому приміщенні господарів, поїхав туди аби щось викрасти. Місце де знаходився ключ від вхідних дверей знав добре,адже часто бував у гостях. Проник хлопець в приміщення квартири через двері, де таємно, маючи на меті особисту наживу, із корисливих мотивів, викрав грошові кошти в сумі 500 грн. Та через свою необережність приїхавши назад на ставок втратив дані гроші. Саме тому, через невеликий проміжок часу, сказавши другу, що знову їде в магазин, на велосипеді, продовжив свою злочинну діяльність. Діючи за аналогічних обставин, викрав грошові кошти, та знову повернувся на ставок, де як і нічого не сталося відпочивав з другом, на запитання працівників міліції чи причетний він до крадіжки, запевняв, що увесь час перебував на ставку, де рибалив та його там дійсно бачили люди.

Своїми діями злодій завдав потерпілому майнової шкоди на суму 4 тис. 650  грн. Частину викрадених грошових коштів потратив на власні потреби, а все що залишилося було вилучено працівниками міліції.

Слідчим відділенням Віньковецького РВ вказану інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

На даний час матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду, який і обиратиме міру покарання.

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 439 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz