Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 12 » Незаконний обіг зброї – потенційна загроза
17:33
Незаконний обіг зброї – потенційна загроза

Шановні громадяни Віньковеччини!

Останнім часом нелегальний обіг зброї набрав колосальних масштабів, особливо зі сходу України. Одиниці таких випадків працівникам ОВС вдається попередити, однак більшість цих предметів проникає на терени України, в руки осіб, які не мають права володіння ними.

Зазвичай зброю зберігають особи із сумнівними, або злочинними намірами. Саме зброя та вибухівка уможливлює теракти на території України.

Співробітники міліції Віньковецького райвідділу міліції застерігають всіх громадян та осіб, які відвідують зону антитерористичної операції, їх родичів і знайомих від прийняття в подарунок, перевезення чи зберігання будь – яких боєприпасів або їх частин, будь яких видів зброї. Це не тільки є кримінально – карним діянням, а й становить небезпеку для вас і багатьох оточуючих.

В умовах подальшого поширення незаконного обігу зброї, вибухових пристроїв зростає небезпека заподіяння шкоди здоров’ю та життю громадян.

Нагадуємо, що згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України за «носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу» винні караються позбавленням волі на термін до семи років.

Особи, які добровільно здали правоохоронним органам зброю, бойові припаси, вибухові речовини, вибухові пристрої, що перебували в незаконному обігу, звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Міліція застерігає від надзвичайних подій, пов’язаних з незаконним переміщенням зброї, боєприпасів армійських зразків та інших вибухових пристроїв.

У разі виявлення підозрілих предметів необхідно повідомити чергову частину Віньковецького РВ УМВС України в Хмельницькій області за телефоном спецлінії «102» або 2-13-28 цілодобово.

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 567 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz