Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Липень » 11 » Оперативна робота працівників міліції посприяла швидкому розкриттю кримінального правопорушення
08:50
Оперативна робота працівників міліції посприяла швидкому розкриттю кримінального правопорушення

В середині травня 2015 року у Віньковецький райвідділ міліції УМВС в Хмельницькій області надійшло повідомлення від 51-річного жителя смт. Віньківці. Заявник повідомив про крадіжку з його будинку грошових коштів та золотих виробів на суму близько 140 тисяч гривень. Слідчо – оперативна група райвідділу виїхавши на місце пригоди, задокументувала факт крадіжки та зібрала первинні матеріали, для подальшої роботи. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло).

Працівники міліції провели ряд оперативно – розшукових заходів, які згодом дали свій результат. Не пройшло й місяця, працівники міліції встановили осіб причетних до вчинення крадіжки.

Один із зловмисників, разом із своєю знайомою, прямували в смт. Віньківці до родичів. Нічого не підозрюючи купили білети на автобус, але від обставин, що не залежали від них, до кінцевої зупинки так і не потрапили. Оскільки швидким реагуванням та ініціативою працівників міліції були затримані на автобусній станції в смт. Віньківці. Чоловіка було затримано в порядку статті 208 КПК України, та після проведення всіх слідчих дій підозрюваного поміщено в СІЗО.

При спілкуванні із затриманим у райвідділі міліції, чоловік зрозумівши усю складність ситуації, задля пом’якшення покарання, у скоєному зізнався, та розповів усі обставини вчинення кримінального правопорушення, розказав про свого спільника. Вияснилося, що чоловіки, за попередньою змовою, домовилися про вчинення злочину, заздалегідь спланували та детально продумали свої дії.

З метою вчинення крадіжки, дочекавшись поки господарі покинуть будинок, в ранковий час, чоловіки зайшли на територію домогосподарства, один із зловмисників шляхом розбиття віконного скла пробрався до середини, та відкрив вікно своєму спільнику. Коли проникли в середину жилого будинку, обшукали усі шафи, зірвали замок із сейфу, та з метою наживи, умисно, викрали усі знайдені грошові кошти та коштовності власника.

   

Грошові кошти розділили між собою одразу. Всі гроші розтратили на власні потреби, алкогольні напої та відпочинок, подорожували по різних містах –  роз’їжджаючи на таксі.

Свою вину визнали повністю. Проте дані особи уже неодноразово відбували покарання за вчинення аналогічних злочинів, були професіоналами своєї справи, і ніяк не могли подумати, що знову доведеться відбувати покарання.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

На даний час одному із чоловіків обрано запобіжний захід у вигляді – тримання під вартою, іншому – домашній арешт.

Триває слідство. Зараз перевіряється причетність даних громадян до скоєння інших злодіїв. 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 552 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz