Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Липень » 15 » Особовий склад Віньковецького райвідділу міліції перевірили на готовність та збір по сигналу «Тривога»
11:10
Особовий склад Віньковецького райвідділу міліції перевірили на готовність та збір по сигналу «Тривога»

Підтримка дисципліни і законності в органах та підрозділах внутрішніх справ є важливою запорукою їх успішної діяльності. Систематично в органах та підрозділах МВС України відповідно до планів із особовим складом проводяться навчання за сигналом «Збір! Тривога!»

По сигналу «Тривога», сьогодні весь особовий склад Віньковецького райвідділу міліції вчасно прибув до місця збору, з укомплектованими «тривожними валізами», протигазами, не враховуючи тих співробітників, які перебувають у відпустках, відрядженнях та на навчанні.

Проведено стройовий огляд особового складу райвідділу, перевірено зовнішній вигляд форменого одягу, наявність шевронів, відповідність погонів, наявність посвідчення, жетона, а також наявність і укомплектування тривожних валіз. Крім того, під час збору з працівниками було проведено відпрацювання нормативу з одягання протигазу.

  

Систематичне проведення таких заходів є необхідним, для якісної організації служби, підвищення бойової та мобілізаційної готовності кожного офіцера, перевірки схем оповіщення, відпрацювання дій особового складу щодо реагування на надзвичайні ситуації.

Загалом райвідділ показав задовільний результат як по збору за сигналом «Тривога», так і взагалі по зовнішньому вигляді співробітників.

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 982 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz