Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 19 » Пам'ятка для батьків: бережіть та застерігайте своїх дітей!
14:30
Пам'ятка для батьків: бережіть та застерігайте своїх дітей!

У всіх батьків своє бачення щодо стилю виховання своїх дітей. Однак, всі без винятку повинні дотримуватися безпеки, щоб уберегти свою дитину від злочинних посягань на її майно, здоров’я та щонайстрашніше – життя.

Так, необхідно пам’ятати: відправляючи дітей на вулицю чи залишаючи їх на самоті вдома, нагадайте їм про елементарні заходи безпеки, щоб уберегтися від злочину й самим не вчинити чогось протиправного. Завжди цікавтесь, із ким дружить ваша дитина, де проводить вільний час, з ким спілкується, зокрема в Інтернеті.

Переконайте дитину, щоб вона завжди повідомляла вас, куди йде та вчасно поверталася додому (у визначений час) і ніколи не залишалась на вулиці на самоті. Для більшої обачності у темний час доби, щоб чути й бачити все довкола, по можливості необхідно уникати користування навушниками. 

Поясніть дітям, як за зовнішністю вирізнити тих людей, які можуть становити небезпеку, мати лихі наміри та попередьте як малюків, так і підлітків, щоб без батьківського дозволу вони не брали у незнайомців жодних подарунків, нікуди з ними не йшли та не сідали в чужу машину, навіть для того, щоб указати дорогу.

У час технологічного розвитку та розповсюдження новітніх гаджетів навіть серед малюків, поясніть дитині, що це не іграшка та не предмет вихваляння перед однолітками. Адже коштовні речі, великі суми грошей можуть привернути увагу злодіїв.

Важливо, щоб діти знали: у разі, коли хтось намагається застосувати до них силу, необхідно голосно кричати і, якщо є можливість, утікати, звертатися до правоохоронних органів (за тел. 2-13-29, або «102») та розповідати батькам навіть про те, у чому соромно зізнатися.

Пам’ятайте! Обережність запорука безпеки!

 

Н. Балан

інспектор слідчого відділу

лейтенант міліції

 

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 520 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz