Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 4 » Працівники ДАІ інформують
15:59
Працівники ДАІ інформують

Державтоінспекція з обслуговування Віньковецького району звертається до водіїв із закликом бути максимально уважними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху під час погіршення погодних умов. Варто перевірити технічний стан свого авто: гальма, зовнішні світлові прилади, системи обігріву та охолодження. І звичайно, тим, хто ще не встиг замінити шини, необхідно подбати про «зимове взуття» для транспортного засобу.

«Заміна гуми на зимову – це спосіб убезпечити себе, своїх пасажирів, а також інших учасників дорожнього руху в складних погодних умовах, тому не ігноруйте елементарних засобів безпеки».

Не секрет, що деякі водії вважають зміну гуми марною тратою грошей. Щоправда, такі керманичі авто швидко змінюють свою думку, коли автомобіль на зледенілій дорозі стає геть некерованим. Аби авто подорожі приносили тільки задоволення, водіям варто дослухатися до слушних порад Державтоінспекції, пам’ятати про уважність та відповідальність не тільки за своє життя, але й життя оточуючих.

Пішоходи! Переходьте дорогу у спеціально відведених місцях, не перебігайте проїжджу частину перед транспортом, що наближається! Пам’ятайте, що на мокрій, слизькій дорозі автомобіль може стати некерованим і зупинити його миттєво буде просто не можливо! Використовуйте одяг із світло відбиваючими елементами, аби бути помітним у темряві.

Шановні учасники дорожнього руху! Поважайте один одного! Дотримання Правил дорожнього руху! І цим самим збережете своє життя, та життя своїх близьких! Уважно стежте за прогнозами синоптиків та повідомленнями Державтоінспекції.  

 

Н. Балан

інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

 

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 419 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz