Віньковецьке відділення поліції

Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області 

 


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 20 » Розпочалася передвиборча кампанія. Тож будьте уважні! В такий період не дрімають і злодії.
11:36
Розпочалася передвиборча кампанія. Тож будьте уважні! В такий період не дрімають і злодії.
 
     

      Позачергові вибори Президента України відбудуться 25 травня 2014 року. Спочатку вибори були заплановані як чергові на 2015 рік, але призначені на раніший термін у зв'язку з усуненням Верховною Радою Віктора Януковича з поста Президента 22 лютого 2014 року.
         В Україні з 25.02.2013 року стартувала передвиборча кампанія. Передвиборна агітація, згідно з планом, починається 20 квітня та триватиме до 24.00 години 23 травня 2014 року. І вже скоро на вулицях будуть роздаватися листівки, різна символіка кандидатів, почнуть майоріть прапори партій. Щоб привертати увагу
виборців розпочнуться зустрічі, масові заходи, різноманітні виступи. Представники від кандидатів будуть ходити по домівках закликаючи громадян віддати свій голос саме за їх обранця. Тому потрібно бути особливо уважними до незнайомців. Бо саме в цей період  не гають часу шахраї та злодії.

 

         Прилаштувавшись до подій в державі злочинці можуть спробувати ввести вас в оману і заволодіти вашими коштами чи майном, або обікрасти вашу оселю. 

 

        З метою недопущення правопорушень в цей період працівники Віньковецької міліції радять бути обережними та уважними. Коли до вас приходять з проханням підтримати того чи іншого кандидата і зазначити на папері свої паспортні дані, знайте, що відповідно до статті 32 Конституції України, - «Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини». Зазвичай злочинці спочатку збирають інформацію про власника помешкання: достаток, майно, зайнятість. Отримавши достатні дані, правопорушники чатують під обраними господарствами та невдовзі здійснюють свої злочинні наміри.
        Щоб не стати їх жертвою, запам’ятаєте найпростіші правила: у жодному випадку не впускайте в своє житло незнайомих осіб і ні за що не встановлюйте з ними контакт.
    А охочим до збагачення за чужий рахунок нагадуємо, що ст.185 Кримінального кодексу України передбачає кримінальну відповідальність за вчинення крадіжки. Зокрема, крадіжка, поєднана з проникненням в житло, інше приміщення чи сховище, або що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
 

Інспектор СВ Віньковецького РВ

лейтенант міліції

Н.Пазюк

Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Теги: | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0


Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:











Copyright DVI © 2024
Конструктор сайтів - uCoz